Wpis z mikrobloga

@Arek817: Nie mogę się doczekać aż swoją miate kupię do końca roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją droga, który rocznik? Bo widzę, że ladny przebieg, a tak właśnie strach mi brać z tak malym przebiegiem, bo mógł być np kręcony czy coś. Choć w przypadku miaty duże szanse, że nie był kręcony, bo to auto sezonowe i większosc czasu w garaźu stoi, więc jestem w stanie
  • Odpowiedz
@Arek817: tak, musiałam się nacieszyć autem odebranym z serwisu i zabrałam koleżankę (jest na wypoku, ale nie będę jej wołać ( ͡° ͜ʖ ͡°)) na 100 km objazd po nadbużańskich wsiach, powiedzmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arek817: A no to kozak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla mnie może i mieć te ponad 200k, ale ważne żeby miał klimę, bo słyszałem, że nawet w MX5 warto taką mieć, bo np w totalne upalne dni przydaje sie. No ale jednak MX5 z klimą np w Polsce to drogi towar.. Ja będę brał z Niemiec/Holandii i będę musiał 4-6k euro dać, ale no warto (
  • Odpowiedz
  • 0
@Noggenfogger Znaczy xD da sie przeżyć bez klimy ale no xD 30 stopni i korek to można zejść z tego świata xD a tak to klima i gites. Pozatym nie patrzyłbym na przebieg tylko stan, rdza rdza rdza, plus stan dachu, chociaż dach to wmiare tania rzecz, za 2k masz albo super używke albo nawet jakis nowy jak ogarniesz.
  • Odpowiedz
@Arek817: Znaczy jeśli chodzi o dach to rozglądam się jedynie za miatą z hardtopem. Raz, że bardziej mi się podoba to i nie będę się bał, że ktoś po złości mi jakoś przedziurawiłby materiał ze zwykłego dachu. A rdza jak rdza. Zagranica latwo ogarnac bez rdzy, ale kwestia potem o to dbac zeby jej nie było.
Tak jak pisalem mam na oku konkretna miate NC 2.0 160km. Ale no jak
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: Dobrze Ci tam Arek radzi :d silniki w mx5 to wytrzymałe jednostki, więc przebieg to pikuś, a jak by mimo to szlag trafił, to silnik też nie jest jakiś mega drogi, wiec to nie problem. Ruda przede i nade wszystkim :D ale co jak co, w naszych klimatach ciężka walka będzie, chyba że się przez zimę garażuje. Osobiście tego nie robię, bo drifty drifty... a teraz płacz, bo ruda
  • Odpowiedz
KURŁA fajna maszyna ma czym pojeździć, @Noggenfogger w nc przed liftem 1.8 lubi sobie troche oleju dupnąć w 2.0 brał mniej a hardtop do nc 4k co najmniej bo w salonie taniej wychodziło brac PRHT niż odczepiany ręcznie. Sam też szukam z sztywnym dachem bo u mnie w polsce b nie jest kolorowo więc byłbym sie o miękki dach.
  • Odpowiedz