Wpis z mikrobloga

@slepauliczka p0lko kochana. Robisz [WPIS](https://www.wykop.pl/wpis/43251293/oczy-bola-glowa-boli-na-#!$%@?-te-imprezy-ehhh-starz/) w którym piszesz "na #!$%@? była mi ta impreza", żeby pochwalić się, że chodzisz na imprezki. Piszę Ci, że dziwne, że dochodzisz do konkluzji dopiero teraz, że bezsensowne imprezy nie mają sensu i pytam o wiek.

Ty mówisz, że impreza rodziców to nie jest bezsensowna impreza. To po co piszesz, "że na #!$%@? była ta impreza" skoro po coś była? I jeszcze mnie nazywasz "wykopkowym ekspertem".

Żałosne. I jeszcze mnie wrzuciłaś na czarno, bo udowodniłem Twoją błędną logikę atency00na. Patrzę na Ciebie z żabiego królestwa #przegryw.

#p0lka #bekazpodludzi
  • 16
@slepauliczka: No i sprowokowałem p0lkę do mojego gniazda.

@Szybki_Mongol @scotieb @FilozofujacyTopor

Drodzy panowie (żaby, wojaki, incele, anony, itd.). Tutaj możemy zauważyć potwierdzenie mojej hipotezy, czyli tego, że opka to typowy atency00n i p0lka. Najpierw brak logiki we wpisie, potem usunięcie go, a na sam koniec "dystans do samej siebie", już w chwili napotkania ślepego zaułku. Do czego jeszcze posuną się p0lki żeby nie stracić honoru? Tego dowiemy się w następnym odcinku.