Aktywne Wpisy
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
MlCHAU +58
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
Ty mówisz, że impreza rodziców to nie jest bezsensowna impreza. To po co piszesz, "że na #!$%@? była ta impreza" skoro po coś była? I jeszcze mnie nazywasz "wykopkowym ekspertem".
Żałosne. I jeszcze mnie wrzuciłaś na czarno, bo udowodniłem Twoją błędną logikę atency00na. Patrzę na Ciebie z żabiego królestwa #przegryw.
#p0lka #bekazpodludzi
@slepauliczka wołajo
BO ONA MUSI MIEC RACJĘ
W moich wpisach logiki się nie doszukuj, julkizmy motzno.
Bana dostałeś, bo dodaje przegrywow na czarno. Leżymy w łóżku i nawet śmiechlismy z tego twojego wpisu :D taguj też #wygryw!
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
@Jogi4 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Szybki_Mongol @scotieb @FilozofujacyTopor
Drodzy panowie (żaby, wojaki, incele, anony, itd.). Tutaj możemy zauważyć potwierdzenie mojej hipotezy, czyli tego, że opka to typowy atency00n i p0lka. Najpierw brak logiki we wpisie, potem usunięcie go, a na sam koniec "dystans do samej siebie", już w chwili napotkania ślepego zaułku. Do czego jeszcze posuną się p0lki żeby nie stracić honoru? Tego dowiemy się w następnym odcinku.
Aż zaplusuje XD
Utylizować na miejscu