Aktywne Wpisy
demakijaz +15
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
D00msday +36
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
Ale uważam że to dobry pomysł.
Bo tak to nigdy bym nie był.
Wkrótce defilady w każdym mieście powiatowym, mówię ci! Nasze wojsko szczególnie nadaje się do defilad, już wkrótce zmodernizowane T-72 czy śmigłowce Mi-8 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Plucie... przypisywanie Katowicom bycie miastem powiatowym... srogie piguły misiaczku bierzesz, dobry materiał jesteś na pracownika #tvpis ( ͡º ͜ʖ͡º)
Otoczyć was fosą i modlić się o deszcz
Zrobiłeś mi dzień swoimi wykwitami słownymi i kombinacją alpejską swojej marnej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º)