Wpis z mikrobloga

Tomasz Narkun vs. Przemysław Mysiala na KSW 50

Misiek nie jest słaby ale hmm może warto wprowadzić jakieś drabinki? pretendentów?
a KSW wraca do korzeni i serwuje nam z d--y rywala ( _)

#ksw
Poortland - Tomasz Narkun vs. Przemysław Mysiala na KSW 50

Misiek nie jest słaby a...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poortland:

Tym razem przeciwnikiem miszcza Narkuna będzie Przemysław który od 2013 roku ma 8 walk bez porażki bo jedna jest no contest. Do tego w 2018 nie walczył a ostatnią wygraną z tego roku ma nad brazolem z ujemnym rekordem który ostatnio wygrał w 2015tym. Co pokazuje poziom tego całego cyrku.

Jednym słowem, UFC jest w dupie
  • Odpowiedz
@fortySeven: Niestety ale KSW przypomina coraz bardziej małe lokalne gale, gdzie drabinek nie ma, zawodnicy są ściagani na jedna walkę. Zamiast utrzymać kilku zawodników (oraz skasować wagę 61). Pytam się gdze są: Maiquel Falcao, Peter Graham, Łukasz Bieńkowski ale dobra, żeby nie było że "stara gwardia" to coś z ostatnich gal, gdzie Satoshi Ishi, Wagner Prado, Daniel Torres, Christopher Henze, Alfie Davis (tak wiem, puchar w kiblu wiec ban)
  • Odpowiedz
@fortySeven: Czekałem na walkę De Friesa, ale jak teraz średnio to wygląda to nie wiem czy kupie PPV ;/ Pewnie dadzą mu kogoś na szybko na zastępstwo. Szkoda 40 zł. Poczekam na głośniejsze eventy.
  • Odpowiedz