Wpis z mikrobloga

@peczu:Aż tak ogólnikowej odpowiedzi się nie spodziewałem szczerze mówiąc, powiało mi wręcz ignorancją.
Wiem czym są narkotyki, sam jestem politoksykomanem.

Problemem są zanieczyszczenia

Według mnie jest bzdurą, w temacie uzależnień rozmawiamy zazwyczaj o konkretnej substancji lub grupie substancji psychoaktywnych, która ma potencjał uzależniający, biorą pod uwagę, że bardzo często jest to substancja pochodząca z apteki, z legalnego przemysłu farmaceutycznego, gdzie produkcja jest regulowana prawnie. Zanieczyszczone są najczęściej te produkowane nielegalnie.

mikstury
Tak.Masz racje co do zagroźenia jesdnak problem jest złożony a odpowiedz brzmi - to zależy.
Osoby uzależnione bardzo często mają podwójne rozpoznanie (nałóg + jakieś zaburzenie), dlatego często zaleca się im skorzystanie z pomocy w szpitalu psychiatrycznym. Sam odwyk w ośrodku uzależnień może nie wystarczyć, bo uzależnienie jest konsekwencją zaburzeń. Pobyt na oddziale leczenia uzależnień (alkoholizmu) trwa przeważnie od trzech tygodni do trzech miesięcy,(w Monarze do 12miesięcy)w zależności od stanu pacjenta i
@peczu: dalej nie dostalen rzeczowej odpowiedzi, ale juz na to nawet nie licze po tym co widze, jedynie wzbudza we mnie agresja i obrzydzenie. Mimo wszystko dzieki za poswiecony czas. Elo.