Aktywne Wpisy
Majk_ +399
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
Masc_Dla_Lewaka +95
Fur Deutschland wyciąga gościa z więzienia, bierze go na europosla w skutek czego dostaje immunitet. Co tam się #!$%@? to nie mam pytań, a jeszcze nawet nie przejęli władzy. Gdyby takie coś PiS #!$%@?ł to by gorące były #!$%@? przez lewackie boty na wykopie przez miesiąc xD #bekazlewactwa #poltyka #polityka
@Cantrustme: xD
@Cantrustme: gdzie cie nazwałem pisowskim trollem, spytałbym się gdyby, chciał prowadzić tę dyskusję. EOT
Nie chce prowokować dyskusji, ale wręcz przeciwnie. Lewica chce maksymalnie uproscic prawo pod względem światopoglądowym. Chcesz ślub homoseksualny? Możesz. Hetero? Możesz. Anty bez recepty? Możesz. Aborcję? Twoje sumienie. Zakupy w niedzielę? Jak zdecydujesz ty i sprzedawca. To prawica musi miec wszystko w prawie bo "niedziela jest od tego" "ślub to to i to"
@MPXD: W punkt.