Wpis z mikrobloga

#fifa19 #fut ta gra mnie po prostu rozpier... Kupiłem w preorderze. Na samym początku wydałem 12k fifa points (wygrałem w turnieju fifa 18) z paczek leciało g---o. Na samym początku gry trafiłem gracza 86 xd. Robiłem sbc i jakios skład się skleil. Liga max 4 za mistrzostwa max Gold 1. Sprzedalem wszystko co moglem. Graczy od brązowych do specjalnych, kontrakty, kondycje, zmiany pozycji itd, normalnie wszystko. Za monety kupiłem paczki w których nic nie pynkło. Jak juz nie mogłem nic sprzedać, ogarnąłem że można wymienić ikonę za paczkę. No i się zaczęło. Złoty Ronaldo, tots Mane, w c--j kart, ze każde sbc oczywiście oprócz ikon mogę zrobić bez problemu. Teraz mam na koncie jakieś 1,6mln i skład 92. C--j tej grze w dupe. Co sie n---------m to moje. Kupię kolejna.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzychu_kadetem_tera: bo przez cały rok jest bardzo niski drop. Teraz zacząłeś trafiać, bo na futties jest podbity drop i mnóstwo kart w paczkach.

Sprzedalem wszystko co moglem

A to akurat jest błąd. Zdecydowanie lepiej trzymać karty i sprzedawać je kiedy są do czegoś potrzebne. To był twój pierwszy fut, więc pewnie w następnym będziesz miał łatwiej.
  • Odpowiedz
@krzychu_kadetem_tera: pooglądaj poradniki na yt o handlowaniu (np run the fut market), poczytaj na reddicie usera Imaduckquackk i po prostu handluj. Dzięki temu podczas jednej nocki w pracy potrafiłem zrobić nawet 300k na jednej nocce w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki temu tez zrobiłem na starcie chociażby sbc o potm h----d i miałem z tego jakieś 600k profitu dodatkowo. Duży urok tej gry to żywy
  • Odpowiedz