Przejęte konto, karta widnieje non stop jako LAST ONE po czym uzupełniany jest automatycznie stock więc ilość sprzedanych i ofert pozostaje bez zmian. Pozycjonowanie jako LAST ONE powoduje ze kupujacym uruchamia sie mechanizm FOMO w głowie. Cena jest atrakcyjna ale nie aż tak by uruchomić wszystkie alerty.
Sprzedajacy z tego konta nigdy nie używał stockwych zdjęć a wyłącznie robione samemu. Ktokolwiek przejął to konto mam nadzieje że odzyska je a złodziej nie odejdzie z pieniedzmi.
@Shewie: na ebayu jak placisz paypalem/karta to nie ma #!$%@? zeby kasy nie odzyskac xD U mnie typek odzyskal mimo, ze towar dostal wiec skoro nie dostaniesz towaru to nie ma #!$%@? we wsi zeby zwrotu nie dostac xD Juz allegro jest lepsze od ebay imho
@iMarek22: No nie wiem, czy allegro jest lepszym miejscem xD
Ziomek kupił telefon od typa, który na zdjęciach igła, a w przesyłce kupa. Ochrona kupującego Allegro zbywała go ile mogła i chciała coraz to więcej absurdalnych dokumentów. Skończyło się na pozwie cywilnym i egzekucji komorniczej, która nie mogła dojść do skutku, ponieważ typ i tak miał zajęte konto przez innego komornika xD I tak mój znajomy został z cegłą za
@iMarek22: Oczywiscie ze pieniadze odzyskają lecz Scammer który siedzi za sterami tego konta w tej chwili z kasą też odejdzie, wystarczyło że dostał logi i hasło do konta, wyedytował istniejącą aukcje i zmienił jej kategorie i przedmiot, podmienił adres paypala wówczas odejdzie ze znaczną kwotą pieniedzy a prawowity wlasciciel konta bedzie miał konto które można spisać na straty. Poleją się negatywy najpewniej i będą problemy i konsekwencje.
Tak wygląda perfekcyjnie zorkiestrowany scam.
Przejęte konto, karta widnieje non stop jako LAST ONE po czym uzupełniany jest automatycznie stock więc ilość sprzedanych i ofert pozostaje bez zmian.
Pozycjonowanie jako LAST ONE powoduje ze kupujacym uruchamia sie mechanizm FOMO w głowie.
Cena jest atrakcyjna ale nie aż tak by uruchomić wszystkie alerty.
Sprzedajacy z tego konta nigdy nie używał stockwych zdjęć a wyłącznie robione samemu.
Ktokolwiek przejął to konto mam nadzieje że odzyska je a złodziej nie odejdzie z pieniedzmi.
Ostatnio na ebayu coraz czesciej ma to miejsce :(
#pcmasterrace #niebezpiecznik #inernet #zakupywsieci #allegro #ebay #paypal
Ziomek kupił telefon od typa, który na zdjęciach igła, a w przesyłce kupa. Ochrona kupującego Allegro zbywała go ile mogła i chciała coraz to więcej absurdalnych dokumentów. Skończyło się na pozwie cywilnym i egzekucji komorniczej, która nie mogła dojść do skutku, ponieważ typ i tak miał zajęte konto przez innego komornika xD I tak mój znajomy został z cegłą za
Najgorsze jest to
zaczęło się, komentarze negatwne już spadają.
Proste do przewidzenia.