Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +502
Szacunek dla dziewczyny, że postanowiła zakończyć temat tej śliskiej zbiórki, przekazując zebraną „nadwyżkę” rodzinie Konrada. Mam nadzieję, że pieniądze trafią do kogo trzeba - bo niestety często różnie z tym bywa. Czekam też na informacje, jakie zostaną zastosowane proporcje i ile tej „nadwyżki” otrzyma rodzina ofiary.
Zastanawia mnie jednak zachowanie @Tumurochir. Od początku w obliczu tej tragedii szukałeś przede wszystkim atencji dla siebie. Pierwszej nocy to ty wydałeś wszystkie potrzebne informacje,
Zastanawia mnie jednak zachowanie @Tumurochir. Od początku w obliczu tej tragedii szukałeś przede wszystkim atencji dla siebie. Pierwszej nocy to ty wydałeś wszystkie potrzebne informacje,
eskejper +53
Tak mnie zastanawia jedna rzecz. Długo o tym myślałem. Cała sytuacja z tym morderstwem i samobójstwem w Poznaniu oddziałuje pewnie na wszystkich negatywnie włącznie na mnie, a kobiecie która doświadczyła tego na własne oczy zwyczajnie współczuje.
O mordercy można było wyczytać same negatywne opinie. I słusznie bo to był chory psychopata który emocjonalnie był na dnie i nie mógł pogodzić się ze strata. Pytanie tylko czemu nikt do tej pory nie pochylił
O mordercy można było wyczytać same negatywne opinie. I słusznie bo to był chory psychopata który emocjonalnie był na dnie i nie mógł pogodzić się ze strata. Pytanie tylko czemu nikt do tej pory nie pochylił
Potrzebuję pożyczyć na dwa dni gitarę dla osoby leworęcznej. Płace jak za prezydenta!! Ktoś mi pomoże?? Akustyk lub klasyk, mała lub duża. Please!