Aktywne Wpisy
mybeer +168
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.2% (539)
- 4.001-5.500 15.4% (1014)
- 5.501-7.000 16.6% (1094)
- 7.001-9.000 14.1% (927)
- 9.001-12.000 14.5% (954)
- 12.001-15.000 7.7% (509)
- 15.001-18.000 4.9% (322)
- 18.001-22.000 3.8% (252)
- Powyżej 22.000 10.6% (701)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (274)
radziuxd +1356
Przypominam: Ani kapitalizm, ani patriarchat. A.C.A.B!
#antykapitalizm
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #meksyk #feminizm #rozowepaski #anarchizm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Oj klamczuszku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@KrakenFromKrakenowo Nadal aktualne. Własność personalna to rzeczy których używasz, prywatna to ta której nie używasz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A jeżeli dom jest jeden, to jest własnością osobistą.
Pytasz się o totalne p--------y łapiac za słówka, gdzie ja już wytłumaczyłem co jest własnością ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jaki jest limit domow/samochodów/komorek?
Czy działka na którą się wyprowadzam na czas wynajmu to dom? I co to znaczy "jedyne auto"? Jest to jedno z wielu aut w firmie a oprócz tego jest jeszcze kolejne zupełnie prywatne (zarejestrowane na osobę a nie
Z domami inna kwestia. By wyeliminować bezdomność trzeba zlikwidować posiadanie paru domów. Po
100% potwierdzenia moich słów. Wezwali policję i nie mogli doczekać sie przyjazdu. Znalazłeś artykuł mowiący to co napisałem :D To wydarzenie jest powszechnie znanym faktem, babka z wyborczej drążyłą dlaczego policja była tak poźno, nawet chyba odtwarzali nagranie dramatycznego telefonu ze squatu na policję o pomoc.
Wydaje mi się, że trochę za mocno chcesz ingerować w moje życie. Dla czego chcesz mi mówić ile mam mieć domów, samochodów, czym mam się przemieszczać itd?
Robią dobra robotę w akcjach społecznych, ale nic więcej. Za nich się nie będę tłumaczył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież mamy wolny rynek, tyle wyborów na rynku samochodów, a okazuje
Mam ostatnie pytanie. Nie przeszkadza wam w tym co mówicie kompletny brak zainteresowania społeczeństwa tym rozwiązaniem? Ledwo
@rzuberbozy: Hmmm... Idąc wczoraj z pracy do wynajmowanego mieszkania (nie stać mnie na kupno), przechodziłem obok nowego bloku. Cześć ludzi tam mieszka, ale w wielu oknach czy balkonach widać