Wpis z mikrobloga

Wypaliłem się przez ostatnie lata jako gracz, namiętnie grałem w wota, potem CS, potem StarCraft 2, trochę zmęczył mnie esport i ganianie ze skillem. Nowe gierki jak fortnite czy te auto chessy kompletnie mnie nie zachęcają. Ostatnio tylko obejrzę jakiś turniej w StarCraft i popykam na singlu w farminga i mam ochotę tez Minecrafta spróbować, chyba lubię piaskownice bez fabuly. Kiedyś myslalem że całe życie będę gral namiętnie a tu lv 27 i coś w mózgu mi się zmienia (ʘʘ)
#gry
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@marcin-kolecki: kiedyś marzyłem że jak będę duży to kupię sobie konsole albo pc i będę grał wreszcie na ultra.

Teraz mam dwóch niebieskich którzy ciągle pytają tata kiedy kupimy wreszcie sprzęt do grania( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marcin-kolecki: nigdy nie byłem jakims graczem, który n---------ł w lola 12 godzin dziennie, ale lubiłem grac. CoD, fifa, kiedyś wow, pare jeszcze innych gier. A teraz? Teraz to chyba by mnie musieli zmuszac, zebym zaczal w cos grac? no chyba, ze ze znajomymi, najlepiej po trawie. To jest chyba ta doroslosc xd
  • Odpowiedz