Wpis z mikrobloga

Niestety jednak, jak się można było domyślać „American Pie” nie jest sprytnym moralitetem z ukrytym pro-chrześcijańskim przekazem, ale stanowi kolejną z wielu wstrętnych i plugawych komedii, której istota sprowadza się do bawienia widzów prawdziwym potokiem obscenicznych nawiązań do rozmaitych form seksualnej nieczystości, bezwstydu, perwersji, a nawet zboczeń. Ten film to doskonały przykład tego, czego chrześcijanie w żadnym wypadku nie powinni oglądać, gdyż nawet przy zachowaniu przy tym najwyższej ostrożności, trudno sobie wyobrazić, by nie wyniknął z czegoś takiego żaden grzech.

( ͡º ͜ʖ͡º)

#neuropa #bekazkatoli #heheszki #film #komedia
saakaszi - > Niestety jednak, jak się można było domyślać „American Pie” nie jest spr...

źródło: comment_Yy35OpVdz7BKca0ATEoCzVGCxcZb1pSd.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saakaszi: Kiedyś już tam zaglądałem. Pod wpisami, jako autorzy pojawiają się małżeństwo Salwowskich (Marzena i Mirosław). Byłem pewien, że ta strona to jakiś żart, no bo przecież nawet najbardziej zagorzali katolicy nie są aż tak... zagorzali i - nie bójmy się użyć tego słowa - nienormalni :D Ale potem wpisałem ich nazwiska w wyszukiwarkę i zobaczyłem, jak wyglądają. I zmieniłem zdanie. Polecam osobom o mocnych nerwach ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Tommy__ w HP się srali o uprawianie magii i że szatan wessie zassie i wysra wiernych w czeluściach piekielnych xd a takie np American pie to zupełnie inna bajka bo odziera temat seksu z tego chorego katolickiego tabu przez co może uświadamiać wiernych ze to nic złego i że żyją w błędzie dyktowanym przez kościół
  • Odpowiedz