Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +102
BrakWolnegoLoginu +464
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
#neuropa #bekazprawakow #heheszki #humorobrazkowy #seks #polska #takaprawda #4konserwy
@Soojin21: bo OP to miękka faja bojąca się pozwu o zniesławienie od rodziców tych dzieci. BTW obrazek to #urojenialewakoidalne które ty najwyraźniej łykasz bez problemu
Znowu #urojenialewakoidalne
Obrazek spada z rowerka, bo pokazujesz wizerunki osób do których publikowania nie masz prawa.
Ja tak walczę z przeciwnikiem, który robi dokładnie to samo. Fight fire with fire.
Nie da się opublikować wizerunku osoby która sama swój wizerunek upubliczniła idąc na głośne medialne wydarzenie, chcesz my twoja facjata była bezpieczna? Siedź w domu na dupie a nie na wydarzenia masowe chodzisz.
To juz jakis postep.