@djtartini1: ale p--------z. USA to nie dziki zachód gdzie policja najpierw strzela potem pyta. Polecam zapoznać się z procedurą użycia broni przez policję w USA.
[]
@Kwasnytoja: No np jak koles lezal na ziemi i chcial sobie podciagnac gacie a oni w-----i w niego caly magazynek bo mysleli ze siega po b--ń xD
Jak jedziesz tam to kazdy nie-amerykanin ktory tam zyje powie Ci na samym poczatku ze
@loczyn: ale ja się z tym zgadzam, z tym, że to nie jest tak, że to jest bez konsekwencji dla policianta, a taki wydźwięk miał komentarz, do którego się odnosiłem. Ponadto, uważam, że jakby dostały teaserem, to nic zlego nikomu by się nie stało, a może ktoś by dostal nauczkę ( ͡°͜ʖ͡°)
@polik95: Niepotrzebnie to ogłaszają. To może odstraszyć patologię przed dostarczaniem kolejnych śmiesznych filmików, a ja już po cichu liczyłem na kompilacje typu "polskie drogi"
@djtartini1: > Utrudniały interwencję nawet jeśli tylko darły pysk. W USA , w stanach gdzie autorytetami są Clint Eastwood, Johhny Cash i Jezus Chrystus ( w tej kolejności) zostaliby zastrzeleni na miejscu. KOBIETA I MĘŻCZYZNA! Swoją drogą musiały ostro klnąć!
https://kurierlubelski.pl/mandaty-i-zarzuty-za-awanture-na-tatarach-policja-nie-wyklucza-kolejnych-zatrzyman/ar/c1-14337133?fbclid=IwAR1zSIun6wtcX04aWzpD3sRKCkX1k6QteO8VP3KgD6lefsXkin0LzLw-vpc#utm_source=facebook.com&utm_medium=kurier-lubelski&utm_campaign=wydarzenia-lubelskie
#policja #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora
Karyna zapomniała, że nie jest na libacji
[]
@Kwasnytoja: No np jak koles lezal na ziemi i chcial sobie podciagnac gacie a oni w-----i w niego caly magazynek bo mysleli ze siega po b--ń xD
Jak jedziesz tam to kazdy nie-amerykanin ktory tam zyje powie Ci na samym poczatku ze
@Kwasnytoja: Niestety z Polandii, nie z USA, ale może w tym roku uda mi się tam polecieć.( ͡° ͜ʖ ͡°)
xdd
500+ na mandaty...
@Hans_Trans:
@lalalajp2_-: Nie lubię Cejrowskiego. Za to lubię pożartować. Poza tym tekst jest z Top Gear i oni też nie mówią takich rzeczy na serio.
KOBIETA I MĘŻCZYZNA!
Swoją drogą musiały ostro klnąć!