Elo, jestem nowy w UPC, mam dekoder horizon. Czy ktoś ogarnia jak to skonfigurować, żeby działał w trybie Bridge? Da się w ogóle? #upc #siecikomputerowe
@nomadicgoogler: napisz do UPC, że chcesz connectboxa, bo jak nie to w----------z. A jeżeli jesteś bardziej cywilizowany ode mnie to napisz, że potrzebujesz trybu bridge, bo jest to Ci niezbędne do łączenia się zdalnie z serwerami w pracy.
@maly38: @nomadicgoogler: no i nie zapomnij, że chcesz publiczne IP v4, napisz ze bla bla praca, bla bla VPN. Co ciekawe.. W connect boxie w trybie bridge możemy mieć jednocześnie kilka IP, na każdym porcie LAN inne :) i jeszcze jedna ciakawostka, niby IP nie jest stale ale ja już pół roku mam dokładnie to samo.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#upc #siecikomputerowe
Chce mikrotika jako glowny router
A jeżeli jesteś bardziej cywilizowany ode mnie to napisz, że potrzebujesz trybu bridge, bo jest to Ci niezbędne do łączenia się zdalnie z serwerami w pracy.