Wpis z mikrobloga

@Tobiass: chyba wzorem biedy xD

Lublin is one of the most important business locations in eastern Poland,

a z kim ma konkurować w we wschodniej polsce? xD Z Suwałkami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tobiass: Wy sobie drogi lepiej zróbcie, bo jak się wjeżdża to zęby pogubić można xD

A z Rzeszowa bym się nie śmiał. Już 10 lat temu był fajniejszym miastem. Przez te 10 lat duuużo się poprawił, a połączenie autostradą z Krakowem da mu jeszcze większego kopa.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@hpiotrekh Jak wykopek pierwszy raz w życiu zobaczy na żywo posąg przypominający #!$%@? to się zakochał to logiczne xD Tylko Lublin ciągle remontuje swoje drogi a Rzeszów ile ma szerokich dróg na kilka pasów? Jedną na całe miasto xD Śmieszy mnie ten lepszy Rzeszów bo w języku angielskim dużo piszą o Lublinie a ile razy o Rzeszowie? O zabytkach już nie wspomnę bo Rzeszów do czasów PRL był miasteczkiem między Krakowem
  • Odpowiedz
@Tobiass: Dobra, nie unoś się, Lublin najlepszy wiadomo xD

lko Lublin ciągle remontuje swoje drogi a Rzeszów ile ma szerokich dróg na kilka pasów?

@Tobiass: prawie wszystkie główne są dwupasmowe. A już jak byłem na studiach ponad 10 lat temu to praktycznie wszystkie drogi były
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hpiotrekh I tak te drogi są wąskie w porównaniu do dróg w Lublinie i to logiczne że miasto które ma więcej dróg ciężej zadbać o dobry stan tych dróg.
  • Odpowiedz
I tak te drogi są wąskie

@Tobiass: xD Widzę na wszystko masz odpowiedź.
Napisałbym, że w Warszawie też są lepsze drogi, a jest ich więcej niż w Lublinie i Rzeszowie razem wziętych. No ale pewnie powiesz, że większe miasto to ma więcej pieniędzy czy coś xD

Ale masz rację, firma w której pracuję chyba poczytała te super wiadomości i przeniosła całe contact center z Warszawy do Lublina. To na pewno kwestia dobrze rozwijającego się miasta, a nie cięcia kosztów na pracownikach, którzy w Lublinie chcą mniej niż w Warszawie, bo i tak nie ma gdzie pracować ( ͡
  • Odpowiedz
@Tobiass: masz racje, Rzeszow przed wojną byl mniejszy niz Jarosław. Po wojnie miasto ze slaba historia i architektura zaczelo szybko rosnac. Dzis Rzeszów staje sie konkurencja dla Lublina. Wiec troche wstyd poriwnywac srednie miasto sprzed 100 lat do starego, bogatego w historie i piekne budynki twojego Lublina. Przykro mi. Nie jestem z Rzeszowa.
  • Odpowiedz