@SakuroX: serio sobie to wsadzacie w gacie? xd jak bierzecie od kogoś na mieście to przy nim się grzebiecie, a potem gdzieś zapalić to sobie znowu grzebiecie i wyciągacie?
@SakuroX: No nie. Ale „randomowe kontrole” nie są wcale takie randomowe do końca. Większość osób, które ma coś przy sobie podczas „rutynowej kontroli” zaczyna się denerwować, co z resztą widać, a to daje policji podstawę do głębszego przeszukania.
@ShoutiiB: chowasz pod siura samare i tyle. Przecież nie jarasz samary czy srebra. @SakuroX: raz miałem sytuację że #!$%@? bagietka kryminalna złapał mnie tak mocno za #!$%@? że aż pisknalem a on do mnie: Co tam masz? Na to ja odpowiadam: #!$%@?
@CacyIsBack: raz zatrzymali mnie z kumplami i zaczęli trzepać, ja już życie przed oczami bo pakiet w kieszeni, no ale szybka rozmkina i rzuciłem woreczek pod koło radiowozu xD Stuff was alright, we either
@ShoutiiB: 12 lat palę, często w miejscach publicznych. Pochytałem i paliłem za granicą w Albanii, Jordanii, Wietnamie, Kanadzie, Holandii, Czechach, Niemczech, Maroko, Portugalii, Słowacji, Kambodży. Nigdy w życiu nie wsadziłem samary pod siura, chyba bym #!$%@? musiał być. Przypału jeszcze nie miałem, ale jestem przygotowany psychicznie na to że go będę miał, więc się nie boję. Co ma być to będzie, najwyżej pójdę na 24, przeszukają mi mieszkanie, w ostateczności dadzą
@Schwarzenberger: ziomki fajny serial, taki dosyć ciekawy. Najlepszy odcinek to ten jak #!$%@? low kicki w latarnie i potem nagle #!$%@? na trening. AAAA #!$%@? JAA #!$%@? JAK MNIE BOLI No dużo kiedyś oglądałem
Komentarz usunięty przez moderatora
Co tam masz?
Na to ja odpowiadam:
#!$%@?
i zaczęli trzepać, ja już życie przed oczami bo pakiet w kieszeni, no ale szybka rozmkina i rzuciłem woreczek pod koło radiowozu xD
Stuff was alright, we either
AAAA #!$%@? JAA #!$%@? JAK MNIE BOLI
No dużo kiedyś oglądałem