Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@guest: Nie ulega wątpliwości, że grafika wybrana nie przypadkowo. Jednak zwracanie na to uwagi, jak by było to coś ważnegogo to kek xD
  • Odpowiedz
@guest: tak naprawdę nie ma znaczenia czy ręka na tej grafice byłaby żółta, czerwona, czy nawet fioletowa
widok czarnej ręki jest dla ciebie aż tak szokujący i egzotyczny że zauważasz takie niuanse?
  • Odpowiedz
  • 2
@TwojStaryToKorniszon: Ja wiem. Przecież pisałem że dobór grafiki nie jest przyapadkowy. Ale tak naprawdę nawet jeśli ta propaganda ma zadziałać, to jakie będą jej skutki? Ludzie staną się bardziej tolerancyjni wobec ludzi którzy nie robią nic złego? To chyba dobrze.
Możnaby się czepiać, gryby propagowali coś, co chociaż częściowo może być szkodliwe :v
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@RedBaron: nie wiedziałem, że istnieją jakieś ściśle określone wymogi co do tego jak trzymać się za ręce. opowiesz coś więcej? po czym poznałeś że biała ręka to kobieta, a czarna to facet?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@RedBaron: chyba że dopiero jesteś na tym etapie życia gdzie w wyszukiwarce zobaczyć można u ciebie frazy takie jak "jak się całować" czy "jak trzymac dziewczynę za rękę"
  • Odpowiedz
Nie ulega wątpliwości, że grafika wybrana nie przypadkowo

@Zwanek: Oczywiście że nieprzypadkowo Wisłocka też wybrała taki kontrast. Wisłocka opłacona przez Google?
  • Odpowiedz
nie robią nic złego?

@Zwanek: no to teraz wypadało by zdefiniować pojęcie - "robić coś złego", żeby móc prowadzić dalszą dyskusję
a poza tym, do cholery, od kiedy zachodnie korporacje są umocowane do tego żeby mi mówić jak mam żyć?
  • Odpowiedz
  • 0
no to teraz wypadało by zdefiniować pojęcie - "robić coś złego"
@TwojStaryToKorniszon: Standardowo, zostałbym przy wyrządzaniu komuś krzywdy ;)

od kiedy zachodnie korporacje są umocowane do tego żeby mi mówić jak mam żyć?

W sensie co? Przez ten obrazek zacząłeś się spotykać z murzynką wbrew twojej woli? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@void1984: Proszę cię cumplu, nie rób k---y z logiki. Dobrze wiesz, że w ksiażce ma to służyć po prostu czytelności, a Googłe od dawna promuje wartości liberalne.
  • Odpowiedz