@guest: tak naprawdę nie ma znaczenia czy ręka na tej grafice byłaby żółta, czerwona, czy nawet fioletowa widok czarnej ręki jest dla ciebie aż tak szokujący i egzotyczny że zauważasz takie niuanse?
@TwojStaryToKorniszon: Ja wiem. Przecież pisałem że dobór grafiki nie jest przyapadkowy. Ale tak naprawdę nawet jeśli ta propaganda ma zadziałać, to jakie będą jej skutki? Ludzie staną się bardziej tolerancyjni wobec ludzi którzy nie robią nic złego? To chyba dobrze. Możnaby się czepiać, gryby propagowali coś, co chociaż częściowo może być szkodliwe :v
@RedBaron: nie wiedziałem, że istnieją jakieś ściśle określone wymogi co do tego jak trzymać się za ręce. opowiesz coś więcej? po czym poznałeś że biała ręka to kobieta, a czarna to facet?
@RedBaron: chyba że dopiero jesteś na tym etapie życia gdzie w wyszukiwarce zobaczyć można u ciebie frazy takie jak "jak się całować" czy "jak trzymac dziewczynę za rękę"
@Zwanek: no to teraz wypadało by zdefiniować pojęcie - "robić coś złego", żeby móc prowadzić dalszą dyskusję a poza tym, do cholery, od kiedy zachodnie korporacje są umocowane do tego żeby mi mówić jak mam żyć?
@void1984: Proszę cię cumplu, nie rób k---y z logiki. Dobrze wiesz, że w ksiażce ma to służyć po prostu czytelności, a Googłe od dawna promuje wartości liberalne.
#kolorowaagitacja
źródło: comment_ZvAS9Ee8qofQkXmK8m3MHg4LESagn4ia.jpg
Pobierzwidok czarnej ręki jest dla ciebie aż tak szokujący i egzotyczny że zauważasz takie niuanse?
@Zwanek: okno Overtona
Możnaby się czepiać, gryby propagowali coś, co chociaż częściowo może być szkodliwe :v
@Zwanek: Oczywiście że nieprzypadkowo Wisłocka też wybrała taki kontrast. Wisłocka opłacona przez Google?
https://3.bp.blogspot.com/-lFCdjBivNQ0/WJMsLTKUl1I/AAAAAAAAC-A/6aTbB0DcmTUAaXsKLp-PbjQ3d7C5fQxcQCEw/s1600/IMG_8852.JPG
Agitacja atakuje zewsząd
@Zwanek: no to teraz wypadało by zdefiniować pojęcie - "robić coś złego", żeby móc prowadzić dalszą dyskusję
a poza tym, do cholery, od kiedy zachodnie korporacje są umocowane do tego żeby mi mówić jak mam żyć?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@TwojStaryToKorniszon: Standardowo, zostałbym przy wyrządzaniu komuś krzywdy ;)
W sensie co? Przez ten obrazek zacząłeś się spotykać z murzynką wbrew twojej woli? xD