Chcę się podzielić dobrą nowiną xD Ostatnio zaopatrzyłam się w koc obciążeniowy. Taki w #!$%@? ciężki koc (mój waży prawie 7kg) wypełniony szklanym/plastikowym peletem. Nigdy nie sądziłam, że koc da mi tyle radości xD Daje uczucie jakby cię ktoś ciasno przytulał (ale nie że dusił czy coś), uspokaja, relaksuje, lepiej się śpi i człowiek jakiś taki wypoczęty wstaje. Generalnie koce te są przeznaczone dla ludzi ze spektrum autyzmu a także dla ludzi cierpiących z powodu stanów lękowych. Sama na stany lękowe cierpię i zdecydowanie pomaga się zrelaksować i wyciszyć taki koc (jak zaciśniesz na głowie to pewnie i na zawsze xD) Zdecydowanie polecam! #depresja #zaburzenialekowe #psychiatria
@deeprest: koca nie używam codziennie, tylko kiedy mam taka potrzebę, spełnia swoje zadanie, latem tez da rade, ale wiadomo jak jest bardzo gorąco to będziesz się gotować xD
Tak nieśmiało się pochwalę, że jestem jednym z zarodków z Białegostoku któremu się udało, a którego szanowny poseł Braun by na świecie nie widział. #sejm #polityka
Ostatnio zaopatrzyłam się w koc obciążeniowy. Taki w #!$%@? ciężki koc (mój waży prawie 7kg) wypełniony szklanym/plastikowym peletem.
Nigdy nie sądziłam, że koc da mi tyle radości xD
Daje uczucie jakby cię ktoś ciasno przytulał (ale nie że dusił czy coś), uspokaja, relaksuje, lepiej się śpi i człowiek jakiś taki wypoczęty wstaje.
Generalnie koce te są przeznaczone dla ludzi ze spektrum autyzmu a także dla ludzi cierpiących z powodu stanów lękowych.
Sama na stany lękowe cierpię i zdecydowanie pomaga się zrelaksować i wyciszyć taki koc (jak zaciśniesz na głowie to pewnie i na zawsze xD)
Zdecydowanie polecam!
#depresja #zaburzenialekowe #psychiatria
Komentarz usunięty przez moderatora
DIY ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora