Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Zuchwaly_Pstronk:

Wkradł ci sie błąd w zdanie - One po prostu nadal źle się kojarza wśród patusow*, bo wśród normalnych ludzi nikt od dawna nie daje o nie #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlaczego zakładasz, że złe skojarzenie oznacza, że ktoś będzie się o to czepiał? Rozróżnij te dwie rzeczy.

Strasznie dziwne podejście i nie, nie wkradł mi się żaden błąd. Ludziom w Polsce tatuaże kojarzą się
@jozef-dzierzynski: niektorzy ludzie maja piekne tatuaze. wrzucanie tribali i hasel klubowych pisanych gotykiem czy kursywa do jednego wora z estetycznymi dzielami jest nie fair. to tak jakby powiedziec, ze sportowe samochody sa tandetne i brzydkie, bo opel wyprodukowal calibre.
@push3k-pro: zobacz ile emocji i ekscytacji cię kosztuje to że ktoś za swoje pieniądze robi coś ze swoim ciałem xD Nie czujesz że marnujesz swój czas? Jeszcze gdybyś to pisał w latach 90' gdzie mentalność była dzika i poskomunistyczna to pewnie znalazłbyś duży poklask, ale w 2019 wychodzisz tylko na sfrustrowanego dzbana. Potraktuj to jako dobrą radę, elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zuchwaly_Pstronk:

zobacz ile emocji i ekscytacji cię kosztuje

Hmmm? Nie, żebym coś mówił, ale to od ciebie bije emocjami, a nawet agresją.

Nie czujesz że marnujesz swój czas?

Nie. Dlaczego. Zobaczyłem zdjęcie, popatrzyłem na komentarze, podzieliłem się opinią na dany temat. Zrobiłeś to samo. Nie przyszła ci do głowy żadna myśl, że robisz dokładnie to samo?

Jeszcze gdybyś to pisał w latach 90' gdzie mentalność była dzika i poskomunistyczna to pewnie