Aktywne Wpisy
Dawul +58
Co prawda nie oglądałem tego #1670, więc jak coś możecie mnie wyprowadzić z błędu, ale po fragmentach i wypowiedziach, stwierdzam, że to takie kabarety dla ludzi koło 30 roku życia, które w dodatku mają sprawić, że jako widz możemy poczuć jakoś super oczytani, bo nawiązania w tym serialu są oczywiste. Hehe Jan Paweł, bo wiecie papież, mierzenie #!$%@?, bo wiecie #!$%@? kiedyś znaczył coś innego, Andrzej głupi bo wiecie kto hehe
Mega_Smieszek +665
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I powiem, że było warto Dowiedziałęm się, że światłowód jest zajebistszy bo stawia mniejszy opór i jest lepsze napięcie. Należy uważać bo jak osoba nieuprawniona zdejmie izolacje ze światłowodu to jak przy koncentryku może kopnąć prąd.
No i do bloku i tak wszystki idzie niby po miedzi. Tylko do odbiornikow uzywaja swiatlowod ¯\_(ツ)_/¯
#heheszki #humorinformatykow ##!$%@?
U mnie koncentryk jest pod elewacją, sam nic tam nie zrobię. Osobiście wolałbym nowiutki światłowód.
@3edcvfr4: akurat swiatlowod ktory kladzie sie do mieszkan ma inne parametry i mozna spokojnie go zginac do tego jest duzo mniejszy wiec spokojnie zmiesci sie w listwie lub mozna wybrac jakis pod kolor scian i wtedy jest prawie niewidoczny.
@lukenzi: ufff, a ja się zawsze obawiałem, że światło może mnie oślepić (✌ ゚ ∀ ゚)☞
I to wypalić gały na wylot, a nie jak jakiś tam gówniany laserek ( ͡° ʖ̯ ͡°)