Aktywne Wpisy
EloBreko +187
Takim autobusem będzie jeździć reprezentacji Polski podczas euro 2024 #reprezentacja #pilkanozna #przypadkowymurzyn
4ntymateria +143
Ceny #!$%@?ło (ಠ‸ಠ)
Kawałek bagietki, troche starego sera i mięsa z dupy knura 30 złoty.
#krakow #finanse #pieniadze #inflacja #jedzzwykopem
Kawałek bagietki, troche starego sera i mięsa z dupy knura 30 złoty.
#krakow #finanse #pieniadze #inflacja #jedzzwykopem
Tutaj list aposiadanych gier
Najchętniej zagram w Too many bones
Ale też chętnie w Pandemię, Terraformację Marsa, Tzolkina, Legendary Marvel czy Not Alone. Ewentualnie coś innego z listy, jeśli ktos będzoe chętny.
Wstępny termin to czwartek, godzina 18. Może być u mnie, może być gdzieś w pubie. Niektóre gry jednak są zbyt duże (Gloomhaven) aby je zabierać, innych po prostu nei chcę wynosić, wiec to kwestia tytułu.
Zasady tłumaczę rzecz jasna, jakiś poczęstunek czy zimne napoje też się dla wszystkich znajdą.
Info dla osób, które grały już u mnie wcześniej: przeprowadziłem się, mieszkam juz bliżej Malty
Info dla osób, któe grały już u mnie w Too many bones: tym razem znam całkiem dobrze zasady, nie ta prowizorka co w grudniu ;)
#poznan #planszowkiwpoznaniu #grybezpradu #venomikzapraszanaplanszowki
Wołam spamlistę z poprzedniego wpisu. Jeśli ktos nie wie dlaczego jest wołany - ja też nie mam pojecia ;)
@Taiffun @gorzka @Marpop @Limonene @cebulepotargalwiatr @agdybytak @tVoreQ @monika_90 @mudmen @kwasitkoo @Qraape @RubelTransferowy @alyaoo: @RubelTransferowy: @Intelroman: @gg_jap: @winster: @StefanQ:
@agdybytak: Too many bones trochę się tłumaczy. W praktyce już taka skomplikowana nie jest, ale jednak trzeba bycwzględnie punktualnie.
@winster: Zaoraszam :D
@Hansek: Nie, podejście drugie do Gloomhaven znudziło mi się po kilkunastu scenariuszach. Jestem wielkim fanem mechanizmów tej gry i ogólnego podejścia, ale wadzi mi dokladnie to samo, co w wielu komputerowych grach rpg: skalowanie wszystkiego.
Uwielbiam w grach rpg czuć moc mojej postaci na każdym kolejnym nowym levelu.
Tutaj -
@LeonMoczydupa: Nie ma sprawy
@venomik: Całą stertę...
https://boardgamegeek.com/collection/user/Niekumaty?own=1