Aktywne Wpisy
heterogenizowany +55
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

aspartamowy +35
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Nic tylko wsiadać i jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sorekcars - sprzedaje i recenzuje samochody
#uk #barnsley #yorkshire #kupautozmikro #samochody #hyundai
źródło: comment_rAuLByNygdUxhPvd6Ixs5hbDevJjdHdP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Po prostu dobre auta są drogie
źródło: comment_6LNUXO6xJiAXfgCy2SZXCeFKHQ1LgOoJ.jpg
Pobierz@wojciech-dyrets: przebieg Panie, przebieg. Ja mam BMW 318d z 2010 roku co normalnie po £4k-5k chodzą i nie mogę jej sprzedać bo ma 150k mil najechane - czyli tyle na ile w Polsce się liczniki cofa xD
- kredyt na auto
- auto po wypadku
- auto skradzione
- zmiana tablic
- auto wywiezione z
W UK niekoniecznie cena jest argumentem...
@benzdriver: sugerujesz ze @sorek oferuje serwis posprzedazowy xD