Aktywne Wpisy
noipmezc +3
podawajcie miejsca w kturych wasza noga nigdy nie postanie
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
Disky +72
Twitter płonie, protestujący w Izraelu rzekomo szturmują dom Netanjahu (na Twitterze latają video, ale na razie ciężko stwierdzić ich autentyczność), Sikorski kompromituje nas na arenie międzynarodowej, a Ambasador Izraela podkreśla moralną wyższość narodu wybranego odpowiedzialnością obarczając... antysemityzm.
Co na to polskie media?
Echo xD
Nie ta skala co zgaszenie świec Hanukowych odpalanych przez syjonistyczną sektę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #polska #gaza #twitter
Co na to polskie media?
Echo xD
Nie ta skala co zgaszenie świec Hanukowych odpalanych przez syjonistyczną sektę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #polska #gaza #twitter
Co sądzicie o Teamfight Tactics i Auto Chess? Która z tych 3 gier najbardziej się Wam spodobała i dlaczego? Wiadomo, że jeszcze się tam sporo pozmienia, bo to dopiero początki.
#autochess #dotaunderlords #leagueoflegends #dota #teamfighttactics #gry #grypc #pcmasterrace #kiciochpyta #pytanie
Która najlepsza?
@Novameh: Akurat meta w tft wywracania jest co patch :)
@Apacz449: ilość punktów nie zależy od twojej rangi, a od twojego mmr i lobby. Ja na dwóch kontach na dużych winstreakach w platynie dostawałem po 70-90.
https://youtu.be/9t_zMycuKBQ
Everything can work
Top1 za łatwo je można skontrowac, a 9 asa bez sensu tak samo jak bez sensu 9 warriorow, just not worth
@SarahC: rozumiesz jak działa statystyka i odsy? Masz pulę herosow jak i pulę kart w pokerze. Ta sama zasada. Szczęście może być short term 1,2 gierki ale w long termie szczęście nigdzie nie zaprowadzi
@SarahC: Na prawdę nie mamy o czym tu dyskutować, patrząc na twoje wypowiedzi na temat gry:
"to za 10 win streak powinno być tych monet jednak więcej"
"gry do 9 lvl, a 10 i więcej to chyba nikt(za mało wpada
Ludzie nie rozumieją odsow, za dużo liczenia. No oczywiście zdarzy się ta gierka od czasu do czasu, że komuś spada full gdy wejdzie allin z 28,tak samo jak rzucając monetą 5 razy może się trafić reszka 5. Ale jak już rzucimy
Jak dla mnie możesz się i pół godziny zastanawiać relol czy lvl, szczęśliwi czasu nie liczą - ponoć