Aktywne Wpisy

okoboji +92
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

35/100
źródło: comment_8rPfWld72eTBHFNtZHMe2RqpwNSX3Plr.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (34/100) dostał szadołbana i to szybko, tak jak się domyślałem i pisałem o tym wczoraj,
2. wpis z wczoraj dostał 279 plusów i 8 komentarzy,
3. na 34 wpisy z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 11 (słownie: jedenaście) wpisów nie dostało szadołbana a 23 spadło z rowerka (dostało szadołbana),
4. dzisiejszy wpis zamieszczam trochę późno bo czekało mnie od rana sprzątanie, pranie
Komentarz usunięty przez moderatora
mówię Ci, już nie jeden mirek poleciał - moderacja z orzeczeniem leci sobie w ch bo po prostu może - to prywatny portal ze śmiesznymi obrazkami i tam gdzie tego ustawa nie reguluje to jest już tylko ich sumienie, etyka i uczciwość - których to nie