Aktywne Wpisy

Hugo216 +23
#epstein Świat to zgnilizna, im więcej wiemy tym trudniej zasnąć, film Oczy Szeroko Zamknięte pokazuje część tych elit, teorie dawno stają się faktem, tylko foliarze który dyskutowali od lat o takich tematach dziś już mniej się dziwią bo już to starali się przetrawić przez umysł. Dziwny ten świat, ale no jak to mówią jesteśmy blisko resetu bo to gdzie to zmierza jest porąbane. Dawniej nie było internetu człowiek nie wiedział
Dentoray +44
Jestem na 90% pewny, że pomimo wycieku tych maili, nic generalnie się nie zmieni. Za dwa tygodnie ludzie zapomną, i tyle.
Nikt nie grzeje tego tematu, ani BBC ani CNN, ani FOX NEWS. Po takim czymś nagłówki powinny być jak po 11 września. Dziwne to wszystko. Na twitterze i reddicie ludzie w sumie to opisują, ale to tyle.
#epstein #usa
Nikt nie grzeje tego tematu, ani BBC ani CNN, ani FOX NEWS. Po takim czymś nagłówki powinny być jak po 11 września. Dziwne to wszystko. Na twitterze i reddicie ludzie w sumie to opisują, ale to tyle.
#epstein #usa

Jeśli ktoś programuje amatorsko proszę nie brać udziału. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#javascript #programowanie #frontend #vuejs #react
W jakim frameworku programujesz zawodowo?
nie lubisz programowania na froncie? czy jest jakaś technologia wg Ciebie lepsza do tego niż React? Jaka?
@secret_passenger: Poważnie pytasz? Wszystko jest lepsze od Reacta.
sorry że pytałem, miałem nadzieję na jakąś sensowną odpowiedź. miłego wieczoru.
@secret_passenger: W tym przypadku nie.
@mcsQ: O, to, to!
@bonus: @secret_passenger: Bo każdy projekt Reactowy z jakim przyszło mi pracować, to było szambo. Przez te ciągłe zmiany obowiązujących wzorców, różne "ficzery" zastępujące stare funkcjonalności, projekt rozwijany przez więcej niż 2 lata, to jest jeden wielki r--------l. Szczególnie jak porównam to co mam na froncie, z tym co mam
Szkoda że tak to u Ciebie wygląda i szkoda że część osób właśnie dlatego zamiast czegoś modułowego i dającego większe możliwości (ale też wymagającego większej odpowiedzialności)
@secret_passenger: Gdyby to zdarzyło się raz i gdyby to była tylko moja opinia, wtedy być może, ale zdaje się, że problem jest powszechny. Oglądając takiego Romana, stwierdzam, że pewnie gdzieś są poprawnie prowadzone projekty, ale to raczej mniejszość niż większość. React zwyczajnie kusi do grzechów i większość to robi.
Komponenty klasowe w
a tak z ciekawości - to jakbyś miała sama teraz pełną dowolność i mogła wybrać sobie technologie na froncie to co by to było? Angular? Vue? coś z tej dużo mniej popularnej
dzięki za odpowiedź. to ciekawe, mamy diametralnie odmienne doświadczenia. ja sporo robiłem dużych aplikacji z wykorzystaniem AngularJS (czyli 1.x). I to było (ale dobre kilka lat temu) dla mnie super pozytywne zaskoczenie. Angular 2+ jakoś... - sam nie wiem, no nie przekonał mnie. Na początku dużo czytałem, sporo się tym ekscytowałem, ale jakoś "w praniu" mnie to nie przekonało. React całkiem spoko, ale też nie idealny, choć i tak
XD?
Przecież jak piszesz w oparciu o resta to jak chcesz korzystać z Apollo? Mylisz pojęcia.