Aktywne Wpisy
JaZestarym +98
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Szury z konfederacji chciały tych samych jedynek co do PE tym samym większość posłów miała kandydować w nie swoich regionach. Drga sprawa to zabieranie regionów biorących dla konfy. Chcieli Warszawy, Krakowa, Wrocławia, Torunia, Rzeszowa i Białegostoku xD z kasą o subwencje też się im nie widziało. To przez chytrość i bezkompromisowość szurów nie będzie tej koalicji.
Jeśli chodzi o bezpartyjnych to też nie pójdą do wyborów z. Kukizem bo chcieli go schować do szafy na czas kampanii xD pełnomocnik wyborczy miał być z BS a Ci ustalili warunek że jak w sondażach nie będzie 10% to wycofują się z wyborów xD
Dziś czytałem, że nie chcą pobierać subwencji a podczas rozmów z Kukizem się na nią zgodzili xD
#polityka #4konserwy #kukiz #konfederacja #bezpartyjni #gwiazdowski #korwin
Komentarz usunięty przez autora
Trzeba być szurem, żeby tworzyć projekt polityczny i oddać go Kukizowi.
Albo Kukiz nie uzbiera podpisów, albo jego elektorat odpłynie do Konfederacji, gdy Kukiz wystartuje z list ugrupowań systemowych.
To Kukiz najwięcej traci, bo nawet nie zadbał o to, aby stworzyć partię, która walczyłaby chociaż o subwencję na stworzenie własnych struktur.