Wpis z mikrobloga

X kur*a D

Elita internetu vol 2137

1200 wykopów, płomień znaleziska w którym ktoś udowadnia manipulacje #neuropa na podstawie tego ze jedno znalezisko w przeciągu 1h40 minut w różnych odstępach czasu zakopało 11 użytkowników XD żadnego schematu, żadnego zakopywanie 2 sekundy po dodaniu XD

Czy wy jesteście normalni?

#bekazprawakow #wtf
źródło: comment_481n87XFDwnHqiLsPXfsGlZ5jocJAvkq.jpg
  • 33
@JAI2L9LAD: Być na głównej na Wykopie łatwa sprawa. Wystarczy w opisie/tytule zamieścić słowo: żyd, czarny, Niemiec, kobieta, polka, gej, LGBT, lewacy, masakruję i dodać jakieś insynuację. Mile widziana informacja nieprawdziwa albo z przed 20 lat, wykopywana minimum 8 razy.
I już, tysiąc wykopów murowane! Moim małym faworytem było zamieszczenie rankingu 100 najlepszych kucharzy świata i dodaniu do tego komentarza o małej ilości kobiet w tejże. Liczba wykopków spuszczających się nad swoją
@JAI2L9LAD: mnie zawsze śmieszy ten damage control na głównej po jakiejś akcji prawaków, można to było zaobserwować właśnie najlepiej po tym marszu jak to przez pewien czas na głównej były same wpisy o LGBT, śmiałem się z nich, bo mam wrażenie, że wiedzą więcej co się dzieje w srodowisku gejów i lesbijek od samych gejów i lesbijek xD

ale schemat wygląda mniej więcej tak
1. konserwy coś #!$%@?ą, np. biją gejów
@JAI2L9LAD: Nie. Prawdziwa (ta nieistniejąca) neuropa jest obrzezana, ma obywatelstwo izraelskie, kilka kamienic i wypłatę od Sorosa.

Oczywiściej, u nas najbardziej koszerny jest @Lipathor, który skupuje kamienice i wyrzuca z nich konserwy #pdk
@JAI2L9LAD ostatnio było tu opracowanie dot fake newsów i znalezisk nieprawdziwych. 9 z top 10 udowodnionych znalezisk to były prawackie fejury xD Każdy z dużym zasięgiem, rekordzista 70k odsłon.

Szkoda gadać i szkoda przeglądać główną wykopu. PiS wygra teraz drugą kadencję ale na trzecią się to ludziom przezre. Tak samo jak się przezarla platforma.
@JAI2L9LAD: teoretycznie jest tutaj coś przypominającego schemat i to dość oczojebny. Jednak z analizy czasowej jednego znaleziska trudno jest postawić jakąkolwiek tezę.

btw. nie wiem kto to Kalerfi.