Aktywne Wpisy
forest23 +33
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
apaczacz +178
Patrzcie gnoje jakiego Thermomixa mam.
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
Elita internetu vol 2137
1200 wykopów, płomień znaleziska w którym ktoś udowadnia manipulacje #neuropa na podstawie tego ze jedno znalezisko w przeciągu 1h40 minut w różnych odstępach czasu zakopało 11 użytkowników XD żadnego schematu, żadnego zakopywanie 2 sekundy po dodaniu XD
Czy wy jesteście normalni?
#bekazprawakow #wtf
Afera z manipulacjami konserw - dowody na to ze manipulują
Afera z „manipulacjami” neuropa - screen ze jakiś discord istnieje, nic więcej XD
Lewackie manipulacje - 5 użytkowników zakopuje 2 znaleziska w 1 sekundę
I już, tysiąc wykopów murowane! Moim małym faworytem było zamieszczenie rankingu 100 najlepszych kucharzy świata i dodaniu do tego komentarza o małej ilości kobiet w tejże. Liczba wykopków spuszczających się nad swoją
@JAI2L9LAD: akurat, zakładając, że ten discord nie miał podmienionych nicków (tak jak ten ostatni od konserw), to @Wanzey tutaj widać:
https://www.wykop.pl/wpis/42924875/#comment-151215151
ale schemat wygląda mniej więcej tak
1. konserwy coś #!$%@?ą, np. biją gejów
Oczywiściej, u nas najbardziej koszerny jest @Lipathor, który skupuje kamienice i wyrzuca z nich konserwy #pdk
Szkoda gadać i szkoda przeglądać główną wykopu. PiS wygra teraz drugą kadencję ale na trzecią się to ludziom przezre. Tak samo jak się przezarla platforma.
@GordonL: zawsze robię wywiad jakie poglądy mają mieszkańcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw. nie wiem kto to Kalerfi.