@HighKick: Ma mnie na czarno i zapomniałem, że nie trzymam go na czarno bo produkuje mi kontent do #bekazprawakow :). Odpowiadam więc na zdanie "A wśród nazistów byli geje!"
Pewnie byli geje wśród nazistów, ale gdyby zostali wykryci to zesłaliby ich do obozów koncentracyjnych. W III Rzeszy panował mokry sen prawaków i nie można było być gejem, a szczególnie nie można było demonstrować swojej seksualności bo za to umierało się w obozach.
Sama orientacja jest neutralna w kontekście tego jaki jest człowiek. Nie dodaje rigczu ani go nie odbiera. Przykładem jest gej kolaborant konserw, który na swoich filmikach zastanawia się, czy fajnie by było rozstrzeliwać lewicowców.
widać przyda mu się drugi dłuższy ban żeby jednak miał szansę przemyśleć jakie głupoty wypisuje
@steemm: on, zdaje się, dopiero co z bana powrócił i obawiam się, że w jego wypadku dłuższa przerwa nie jest dobrym rozwiązaniem, bo podobnego typu przemyślenia się w nim jedynie kumulują.
@TwojStaryToKorniszon: Ale marksizm-leninizm to ma więcej wspólnego z faszyzmem (m.in. kult państwa i kolektywizm) niż z socjalizmem. Che Guevara nie jest moim idolem, ale musiałem z moim wpisem trafić w czuły punkt, skoro tak spiąłeś dupę.
Che Guevara nie jest moim idolem, ale musiałem z moim wpisem trafić w czuły punkt, skoro tak spiąłeś dupę.
@johny-kalesonny: byłem przekonany że jest xD w końcu wszystkei lewaki mają w szafie koszulkę z podobizną Che to kto jest twoim idolem? i gdzie w takim razie udało się zaimplementowac ten twój "socjalizm właściwy"?
Gdzie 4latek mógł włożyć klucz do auta w domu, który leżał na moim biurku xd biorę od każdej z drużyn po 500 i słucham państwa #kiciochpyta #rodzicielstwo #gownowpis
@HighKick: Ma mnie na czarno i zapomniałem, że nie trzymam go na czarno bo produkuje mi kontent do #bekazprawakow :). Odpowiadam więc na zdanie "A wśród nazistów byli geje!"
Pewnie byli geje wśród nazistów, ale gdyby zostali wykryci to zesłaliby ich do obozów koncentracyjnych. W III Rzeszy panował mokry sen prawaków i nie można było być gejem, a szczególnie nie można było demonstrować swojej seksualności bo za to umierało się w obozach.
Sama orientacja jest neutralna w kontekście tego jaki jest człowiek. Nie dodaje rigczu ani go nie odbiera. Przykładem jest gej kolaborant konserw, który na swoich filmikach zastanawia się, czy fajnie by było rozstrzeliwać lewicowców.
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #lgbt #niemamsilna4konserwy
@steemm: on, zdaje się, dopiero co z bana powrócił i obawiam się, że w jego wypadku dłuższa przerwa nie jest dobrym rozwiązaniem, bo podobnego typu przemyślenia się w nim jedynie kumulują.
Komentarz usunięty przez moderatora
@johny-kalesonny: byłem przekonany że jest xD
w końcu wszystkei lewaki mają w szafie koszulkę z podobizną Che
to kto jest twoim idolem?
i gdzie w takim razie udało się zaimplementowac ten twój "socjalizm właściwy"?
Nie mam za bardzo idolów, ale swojego czasu byłem zafascynowany George Coynem