Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
W tym wpisie przybliżymy nieco informacji dotyczących następnej Wykopoczty.
Następna edycja będzie edycją numer VI i będzie to nasza druga Świąteczna Edycja!
Jej organizatorami będą:
@GrabkaMan, @kicioch, @kuki_1988 oraz @MistrzuYoda i @Dreszczyk
Z czego każdy z nas będzie miał inne zadania - jedno jest pewne. @MistrzuYoda oraz @Dreszczyk zajmowali będą się stroną internetową oraz wszystkimi technicznymi sprawami.
Zmiany:
1. Nowy wygląd strony oraz ogólne zautomatyzowanie całego procesu - od rejestracji, po otrzymanie adresu. Jak to będzie działało? Jeszcze nie wiemy, ale będziemy o tym jeszcze informować.
2. Zostaną także zmienione kryteria, które trzeba spełnić, aby wziąć udział w zabawie. :
- min 50 komentarzy lub wpisów ogółem
- min 10 aktywności łącznie w ciągu miesiąca poprzedzającego rejestrację
Niestety, w tym przypadku nie będziemy pobłażliwi, gdyż to nam usprawni działanie Wykopoczty i umożliwi sprawny kontakt z wami.
3. Włączone zostaną prywatne wiadomości na naszym oficjalnym koncie, przez które będziemy się z Wami komunikować i załatwiać sprawy - wszystko będzie w jednym miejscu i nam będzie łatwiej wszystkim się zajmować. :)
Daty:
Rejestrację rozpoczniemy w okolicach 20go listopada, a wszystko zakończyć chcemy w połowie grudnia - lecz w tej sprawie będziemy jeszcze pisać.
Dodatkowe informacje:
Prosimy o obserwowanie tagów:
#wykopocztaorganizacja oraz #wykopocztaogloszenie - tam będziemy umieszczać wszelkie informacje. Ponadto prosimy o nieużywanie tych tagów - są one jedynie do użytku organizatorów.
Serdecznie pozdrawiamy!
Komentarz usunięty przez autora
@mateuszo: Już poprawione, dzięki.
@Axelio:
@wykopoczta: lepiej by było przed losowaniem wysłać prywatną wiadomość do wszystkich zarejestrowanych tj. do każdego z osobna, czy na pewno jest w stanie wywiązać się z udziału w wykopoczcie
Proponuję 20 000 wpisów. Blipowcy pokazali, że to możliwe. Już nie ma co popadać w skrajności, ja zostałem olany przez bordowego i czy jego duża aktywność przed czymkolwiek
Czemu piszecie mikro, a nie mirko :< Wyłamujecie się. A co z osobami, które nie podeślą zdjęć?
A i prywatne wiadomości działają, bo zrobiłem test :P