Wpis z mikrobloga

#perfumy #rozbiorka
Witam, zbieram chętnych na Chopard Amber Malaki i Cartier Must de Cartier pour Homme Essence. Jak mieszkałem w UK to Cartiera można bylo jeszcze gdzieniegdzie zobaczyć w sklepach. Słodki, świeży i pikantny. Crowd pleaser który raczej wszystkim się podoba. Idealny na letnie wieczoru. Ostatnio Snoop wrzucał 50stke, ja wychodzę z setką.
Amber Malaki nie znam, ale znam Oud Malaki Choparda, który jest genialny. Wybrałem jednak Amber bo jest co raz trudniej dostępna a niebawem ceny mogą poszybować w górę.

Cena za oba to 3,30. Chopard to 80 ml więc zawijam 30 a reszte dla Was. Cartiera biore 20-30 z sety, zależy od ilości chętnych.
Ci którzy zawiedli się na Davidoff Relax teraz raczej powinni być zadowoleni. Oba ciepłe, słodkie i ładne dla otoczenia. Oceny obu są ponad 8,0/10 na parfumo.net więc zajebiście.

https://www.parfumo.net/Perfumes/Chopard/Amber_Malaki
https://www.parfumo.net/Perfumes/Cartier/L_Essence_de_Must_de_Cartier

Chopard Amber Malaki 3,30/ml
Cartier Must de Cartier pour Homme Essence 3,30/ml

Wysyłka dopiero pewnie koło następnego weekendu. W planach mam Xerjoffy i Tauery w cenie prawie 10 zł ml, ale zacznijmy od tych tańszych i przy okazji sprawdźmy czy będą chętni ;)
p.s. drukarka mi siadła więc etykietki na flakoniki są robione odręcznie, palcami mojej kobiety ;)

p.s. dwa - mam też do oddania dekant Serge Lutens Daim Blond 10 ml z ubytkem, myśle, że zostało około 8 ml - cena 30 zł
drlove - #perfumy #rozbiorka 
Witam, zbieram chętnych na Chopard Amber Malaki i Cart...

źródło: comment_LSDxQiWnHIWaLdNrtcEFVEiK3oPukl2q.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale, że Choparda nikt nie chce? :( myślałem, że są tu fani ciepłych, ambrowych zapachów a to może być taki gem, że chuy
  • Odpowiedz
@Minishcap: @dr_love: Alexandria II i Ja i córka zgarniemy na bank coś w dobrej cenie. Nie dłużej jak godzinę temu byliśmy pod wrażeniem tego zapachu z próbki. Zmysłowy, specyficzny, z jednej strony na pewno nie every day scent z drugiej coś do niego przyciaga. Zdecydowanie wystarczy 10ml, więc się piszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ochar: wszystko będize zależało od dostępności, najbardziej mnie jara: Shooting Stars Amber Star, Naxos oczywiście, Lira, Mefisto, Kobe, Soprano i pewnie jescze jakieś inne których aromatów już tak dobrze nie pamiętam
  • Odpowiedz
Okej, Chopard rozebrany, dzięki kochani. Dzięki Wam będę mógł poznać to ambrowe cudo, a samemu ciężko byłoby mi wyłożyć prawie 300 zł za 80 ml.
Zapraszam jeszcze po ostatnie 20 ml esencji od Cartiera
  • Odpowiedz
@dr_love: Wybacz za zamieszanie, ale mam otwartą paczkę u córki, która ma Cartiera. Ten miesiąc był szalony to chociaż przycebulę na wysyłce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę, że schodzi szybko, więc nie powinno być problemu.
  • Odpowiedz