Wpis z mikrobloga

Wczoraj poznałem fajna dziewczynę na #tinder i ku mojemu zdziwieniu szybko przeszliśmy na fb. Rozmowa była bardzo udana lecz niestety szybko okazało się że mam doczynienia z kolejną #!$%@? księżniczka... Nawet nie zamierzam jej tłumaczyć, tylko czekam dobe aż się ogarnie i napisze normalnie a jeśli nie to kulturalnie #!$%@? ja ze znajomych i razem z borewiczem na sygnale #!$%@? daleko stąd.PS: do tej pory nie odpisała() A ja chciałbym tylko poznać dziewczynę z tak samo #!$%@? humorem jak ja i już nie musieć udawać...
#zalesie #logikarozowychpaskow #badoo
MatthiasFromOrgazmus - ! NA POHYBEL MODERACJI WSZYSTKICH NAS NIE ZAMKNIECIE
Wczoraj ...

źródło: comment_uMt8uvqh7VpYoNs1Li8SnauXLutVOUeW.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
@Rolexarmaniyebut: Nie, właśnie to wy spermiarze myślicie, że to trzeba grzecznie, ważyć każde słowo. Masz poczucie humoru to śmieszkuj, jak laska jest tępa to trudno, ale jak odpisuje od razu "#!$%@?" to świadczy tylko o jej prostactwie i najlepiej od razu ją kopnąć w dupę.
  • Odpowiedz
@system_hydroponiczny: #!$%@?ło cię? Ja zawsze mówię wprost co myślę i nie szczędząc przy tym wulgaryzmów bo wychowywałem się w dość prostackim towarzystwie, i zauważyłem że im bardziej jestem naturalny i nie myślę nad tym co mam powiedzieć zawsze lepiej wychodzę szczególnie z kobietami, nie jestem żadnym spermiarzem, częściej kręcę awanturę z tymi #!$%@? księżniczkami niż je chwale
  • Odpowiedz
@MatthiasFromOrgazmus: powiem tak, nie ma dla mnie barier w kawałach i humorze. natomiast coś kiedyś do mnie dotarło jak w pracy opowiedziałem kawał z podtekstem pedofilskim koledze który miał córkę w wieku 10 lat. Jego mina mówiła wiele ale na pewno nie to że to jest dla niego śmieszne, Od tamtej pory lepiej rozumiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
  • Odpowiedz