Wczoraj poznałem fajna dziewczynę na #tinder i ku mojemu zdziwieniu szybko przeszliśmy na fb. Rozmowa była bardzo udana lecz niestety szybko okazało się że mam doczynienia z kolejną #!$%@? księżniczka... Nawet nie zamierzam jej tłumaczyć, tylko czekam dobe aż się ogarnie i napisze normalnie a jeśli nie to kulturalnie #!$%@? ja ze znajomych i razem z borewiczem na sygnale #!$%@? daleko stąd.PS: do tej pory nie odpisała(╥﹏╥) A ja chciałbym tylko poznać dziewczynę z tak samo #!$%@? humorem jak ja i już nie musieć udawać... #zalesie #logikarozowychpaskow #badoo
@Rolexarmaniyebut: Nie, właśnie to wy spermiarze myślicie, że to trzeba grzecznie, ważyć każde słowo. Masz poczucie humoru to śmieszkuj, jak laska jest tępa to trudno, ale jak odpisuje od razu "#!$%@?" to świadczy tylko o jej prostactwie i najlepiej od razu ją kopnąć w dupę.
@system_hydroponiczny: #!$%@?ło cię? Ja zawsze mówię wprost co myślę i nie szczędząc przy tym wulgaryzmów bo wychowywałem się w dość prostackim towarzystwie, i zauważyłem że im bardziej jestem naturalny i nie myślę nad tym co mam powiedzieć zawsze lepiej wychodzę szczególnie z kobietami, nie jestem żadnym spermiarzem, częściej kręcę awanturę z tymi #!$%@? księżniczkami niż je chwale
@system_hydroponiczny: co nie znaczy że taki humor nie jest dla mnie #!$%@?, bo jest, lubię czarny chumor ale jakieś pedofilskie są #!$%@?, brzydzę się tym
@MatthiasFromOrgazmus: mnie śmieszy też, dziewczyna nie zna klasyków polskiego internetu i nie złapała o czym mówisz. Trzeba rozmawiać z tymi co odrobiły lekcje ( ͡°͜ʖ͡°) no albo edukować młódki tylko te luźniejsze
@MatthiasFromOrgazmus: powiem tak, nie ma dla mnie barier w kawałach i humorze. natomiast coś kiedyś do mnie dotarło jak w pracy opowiedziałem kawał z podtekstem pedofilskim koledze który miał córkę w wieku 10 lat. Jego mina mówiła wiele ale na pewno nie to że to jest dla niego śmieszne, Od tamtej pory lepiej rozumiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Wczoraj poznałem fajna dziewczynę na #tinder i ku mojemu zdziwieniu szybko przeszliśmy na fb. Rozmowa była bardzo udana lecz niestety szybko okazało się że mam doczynienia z kolejną #!$%@? księżniczka... Nawet nie zamierzam jej tłumaczyć, tylko czekam dobe aż się ogarnie i napisze normalnie a jeśli nie to kulturalnie #!$%@? ja ze znajomych i razem z borewiczem na sygnale #!$%@? daleko stąd.PS: do tej pory nie odpisała(╥﹏╥) A ja chciałbym tylko poznać dziewczynę z tak samo #!$%@? humorem jak ja i już nie musieć udawać...
#zalesie #logikarozowychpaskow #badoo
Widac,ze to gownazeria
Kiedys to byly parodie,kurla,ale kiedys to bylo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja Ci mogę dać numer za ten tekst xD
@MatthiasFromOrgazmus: To pozostaje Ci chyba tylko wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora