Wpis z mikrobloga

@flexx: jakie masz wytyczne dla havertza ustawione w tej formacji? Próbowałem go na napastniku właśnie w 41212 i no średnio sobie radził, chyba te workraty tak działają. Ciężko go było znaleźć z przodu, nawet na spo w tej samej formacji bardzo mocno się cofa mimo wytycznych zostawiaj z przodu. Co tam masz u niego ustawione?
  • Odpowiedz
@Ravalent: to jest dobre pytanie, bo sprawdza sie u mnie na lewym SPO i na srodkowym jak zmieniam Socratesa zeby zrobic miejsce Lozano na skrzydle, na ataku niekoniecznie jest najlepszy
  • Odpowiedz
@Ravalent: ja mam jego wersję 91 w ustawieniu 4231 na SPO. i daje radę w ustawieniu 41212 na N gra super. Napewno jest bardziej pozyteczny w srodkowej cześci boiska niż na bokoch (wali bram jak szalony).
  • Odpowiedz
@Ravalent: Ja nim gram na ST w 4231, sprawdza się tam u mnie idealnie, o wiele lepiej niż na RCAM, wali na bramkę z każdej pozycji, często hattrick, czasami zawali nawet 5 w ciężkim meczu na styku. Nie gram na wrzutki, ale z główki też potrafi uderzyć. Ale jak masz Lewego to sprawdzi się tam na CAM (chociaż wolę tam u siebie Socratesa) i na RCAM, ale nie będzie strzelał
  • Odpowiedz