Wpis z mikrobloga

• 407
nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kuciniak: No ja lubię pluć na takie szmule, one lubią się pruć... tzn "wyszaleć się" :D Więc niech się nie czepia. Ona robi z p---y kasownik, a ja sobie lubię skomentować styl życia "kobiet wyzwolonych" :D
  • Odpowiedz
@wicked93: Ale nikt się ciebie nie czepia, porostu przyjęłam do wiadomości Twoje zdanie a Ty masz problem z nawracajacymi tikami nerwowymi. Nie obrażasz mnie ani nic z tych rzeczy :)
  • Odpowiedz
@Ytarka: Mocne :D Akurat to zdjęcie pokazuje moment, w którym dowiadujesz się, że twój przyszły mąż(xD) miął więcej trójkątów od ciebie. B--ń Boże, żebyś się nie musiała z czymś takim challengować :D
  • Odpowiedz
@wicked93: z twoich komentarzy życiowa frustracja sączy się jak jad, więc nie dziw się, że ktoś ci otwiera na to oczy. Żyj i daj żyć innym tak jak sobie chcą, c--j ci do czyjegoś życia seksualnego? Swojego nie masz że się cudzym tak ochoczo interesujesz?
  • Odpowiedz
@Ojcomitam: a c--j ci do tego, że ja mam na to taki pogląd człowieku? Ty masz swój, a ja mam swój. A ja komuś zabraniam dawania d--y, czy udostępnianiu swojej "dziewczyny", żeby ktoś ją na jego oczach bolcował? No nie, bo mnie to nie interesuje, ale mam prawo to skomentować, bo mam na to taki pogląd i c--j ci do tego. Gdzie się sączy życiowa frustracja? Bo mnie nie jarają
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@wicked93: jeśli pytasz gdzie masz ból d--y i gdzie tu widzę frustrata. Wystarczy, że przeczytasz jeszcze raz swój komentarz, który napisałeś.
Widzę, że z tobą nie ma żadnej rozmowy tylko wyzywanie. Nazwij mnie jeszcze lewakiem/prawakiem do kompletu
Żal mi takich ludzi, ale tak szczerze bez uszczypliwości.
  • Odpowiedz