Aktywne Wpisy
Blondynka34 +10
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Pixario +9
Dodałem do czarnej listy #ukraina jaki piękny wykop polecam !
Ja boje się że ludzie będą gadali coś w stylu;
„Młody chłopak byk tyle mógł przeżyć”
„Dobry/miły/grzeczny chłopak był”
„Szkoda że nie próbował nad sobą pracować”
„Szkoda że nie wykorzystał szansy”
Ludzie (normiki) nie rozumieją że są osoby zwyczajnie stracone
#pytaniedoniebieskichpaskow #pytanie #przegryw #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #feels #foreveralone #samotnosc #takaprawda #tfwnogf #psychologia #wychodzimyzprzegrywu
Zaczałem biegać 2x w tyg po 20 minut. Bieg przeplatany truchtem/spacerem. Bardzo wolno. Zgłosiłem sie do kumpla studenta dietetyki żeby mi diete rozpisał. Skasował mnie 50zł za tygodniowy plan zywieniowy. Normalne żarcie - chleb z pasztetem i pomidorem, mielone z ziemniakami, owoce, twarozek ze szczypiorkiem itp wszystko z biedry po taniosci. Z tym, ze wszystko musiałem sam przygotowac i wazyc na wadze, np 100g chleba, 300g ziemniaków na obiad itp.
Trzymałem sie planu bardzo skrupulatnie nie odpuszczałem. Nigdy tez nie chodziłem głodny. Po 4-5 miesiącach zleciało mi 28kg. Przebiegałem juz bez problemu 10-15km jednorazowo około 30-40 km w tygodniu. Brzuch zrobił się płaski, twarz, nogi i ramiona bardzo wyszczuplały. Zmieniłem fryzure - boki i tył krótko, na boku wygolony przedziałem, włosy na bok. Wymieniłem wszystkie ciuchy z L-Xl na S-M. Ubierałem się w lumpie, markowe koszulki i spodnie dopasowane do mojego typu budowy kupowałem po 10zł. Moja twarz całkowicie zmieniła swój kształt, widać było zarys kosci policzkowych, stała sie bardziej smukła i pociągła. Co tu duzo mówić wyglądałem zajebiscie. Wtedy tez moja pewnosc siebie eksplodowała w kosmos. A im jestes bardziej pewny siebie tym masz wiekszą ochote do podjęcia ryzyka. Bo jestes pewny siebie i wiesz, ze Ci sie uda. W marcu przebiegłem pół maraton, w pazdzierniku biegne maraton. Wyglądam zajebiscie na plazy, laski sie za mna oglądaja i wcale nie mam 190cm wzrostu tylko 176cm. Radzę Ci równiez żebys zaczął czytac ksiązki i inwestował w siebie - nauka języka, taniec, hobby,
Nie chce mi się znowu rozpisywać na temat wyglądu więc dam Ci swoje zdjęcie i zastanów się jaki ja mogę mieć problem.
Dlaczego postawiłeś że mam problem z wyglądem.
Ja po około dwóch latach obmyśliłem sposób niezwykle skuteczny ale nie będę tutaj pisać
Kilka lat byłem na tinderach, badoo i gg
Nigdy nie miałem koleżanki
Nigdy nie byłem na randce bo nikt nie chciał się spotkać
Kolegów też nie mam
Jo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora