Aktywne Wpisy
Ryneczek +1564
Plusują osoby, które nie mają tatuaży, zobaczymy ilu nas jest. Obserwacja tylko z tego tygodnia; na pobraniu krwi najpierw recepcjonistka z bazgrołem na nadgarstku przechodzącym na palce, pobierający mi krew facet z całym lewym przedramieniem w jakichś rozgwiazdach, APTEKARKA! z czarno-zielonymi kwiatkami wystającymi spod rękawa fartucha więc trudno ocenić długość całego arcydzieła, oraz kurier DPD z jakimiś badylami na szyi. Ciekawe, ilu z tych nieszczęśników za kilka lat zda sobie sprawę z
kyIiejenner +45
kiedys mialam lepszy brzuch ale do wakacji jeszcze sporo sie zmieni
do tego nie trzeba studiów, nawet znajomości i kontaktów nie złapią w takiej pracy
doświadczenia też nie zdobędą
dla pieniędzy też tego nie robią bo w Polsce w dwa miesiące mieszkając w akademiku pracując w biurze z klimatyzacją podobnie zarobią jak tu mieszkając w lesie, z tego co wiem można w akademiku cały rok mieszkać.
Raz tłumaczyłem dziewczynie z UJ jak taśmę na karton zakładać aby się nie rozleciał, serio ona chce się takich rzeczy uczyć studiując w Krakowie? Ale fakt dwa razy nie trzeba jej było powtarzać, szybko ogarniała, miałem też dwóch inżynierów po #programowanie chyba z politechniki częstochowskiej, serio kończyłeś studia informatyczne aby kartony układać na palecie? LOL z polskiego systemu edukacji, tutaj by Cię w miesiąc przeszkolili do tej samej pracy nawet jak byś miał 15 lat i mówił tylko po rosyjsku
taguję #holandia i #studia tutaj to zjawisko występuje w miesiącach letnich
a może to ja czegoś nie rozumiem, w sumie to prosty chłop jestem, miałem nawet dziadka cieślę ale warsztat z bankrutował to wyjechałem w świat
#zalesie
Brakuje tylko mieszkań w centrum :)
Zgadnij co robię jak przyjdę na rozmowę rekrutacyjną gdzie hry nagonią 20 osób na jedną godzinę gdy są otwarte cztery stanowiska? wychodzę bo szkoda
Czy ty masz ludzi za idiotów? Z bardzo dobrymi wynikami ludzie się nie dostają.
? na miejsce
pod względem liczby kandydatów na jedno miejsce chemia i toksykologia sądowa (20,2) ,
najwięcej kandydatów zarejestrowało się na psychologię (2039, limit 110)
Psychologia i wszystko jasne, po co rankingi jak wystarczy jak moja babcia się pomodli aby mnie przyjęli to
Czemu są debilami xD? Jestes chory, ze obrazasz ludzi za to, ze próbują się dostać na studia. Skoro taki mądry jesteś to czemu kasy w pl nie robisz