Wpis z mikrobloga

Nie jestem pewien, ale czy to nie ta Pani z marszu równości, ta co tak ładnie oblizała palec!? Łudząco podobna a i opis pasuje do stanu umysłu. Niestety na profilowym jestem w bluzie z Bytomia na której widnieje kawałek orzełka (kupiłem bo 100% bawełna na przecenie i orzełek nietypowo shizowy więc pewnie mnie nie polubi) reszta w komentarzach
#pytanie #tinder #gownowpis
egonszef - Nie jestem pewien, ale czy to nie ta Pani z marszu równości, ta co tak ład...

źródło: comment_sfUx62KsRCpg3Z2cn9QXqyZ5gfZYtt7F.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Chodtok: P-----c i nienawiść to ja widzę w spojrzeniu tej kobiety, to cechy nie wynikające z ideologii bo w założeniach większość ideologii promuje miłość, więc nie trafiłeś moim zdaniem
  • Odpowiedz
  • 0
@Chodtok: ja to widzę tak, że każdy sobie dobiera pod swoje skłonności, jak jesteś pedofilem to zostaniesz księdzem albo osobą lgbt bez wnikania o co biega w tych ideologiach
  • Odpowiedz
i owszem lgbt promuje miłość
w tym ruchu chodzi dokładnie o to żeby dwie dorosłe świadome osoby mogły się kochać i to sb okazywać bez obawy o swoje życie czy zdrowie

@egonszef:
  • Odpowiedz
  • 0
@Chodtok: to tylko teoria której rzeczywistość nie potwierdza, taki kościół na przykład nakłania do nadstawiania drugiego policzka, też piękna teoria
  • Odpowiedz
@Chodtok: LGBT promuje nienawiść do normalnych ludzi, którzy na swoich ulicach nie chcą widzieć dewiacji, i nie popierają tej faszystowskiej ideologii LGBT. Taka jest prawda, w dzisiejszych czasach LGBT nie różni się niczym od faszyzmu, ich metody działania są takie same, albo jesteś z nami albo jesteś homofobem (itd.) .
  • Odpowiedz
@Chodtok: ależ mogą się kochać i przecież nikt ich nie zabija jak w domu się rżną itp. (nawet nie chce wiedzieć co ci zboczeńcy robią), jedyną przyczyną dlaczego nienawiść do nich jest jaka jest, jest to że nie każdy chce oglądać tych dewiacji na ulicach, a ci faszyści do tego zmuszają albo wyzywają cię od homofobów itp.
  • Odpowiedz