Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
#logikarozowychpaskow #borderline #zwiazki

#rozowypasek co 2gi dzień ma focha. Nie taki na 5 minut tylko k---a płacz i weź s--------j nie podchodz.

-Znajoma skomentuje mój wpis na fb? Ta zaczyna ją od szmat wyzywać i p-------c kocopoly, że r----c się jej chce ale obraża się na mnie. Na mnie bo ktoś mi komentarz na fb napisał.
-Wychodzimy z psem, mój szczeniak podlatuje do innego pieska i co? Ta obrażona bo właścicielka jest KOBIETA i znowu foch.
-Idę z psem do weta? Co znowu do tych dziwek poszedłes? Foch.
-Rozmawiam na mess z jakimkolwiek przedstawicielem płci żeńskiej, c--j tam nawet moja 40 letnia znajoma od psów. Foch.
Dziś mi zaczęła stawiać ultimata, że się wyprowadzi jak ich nie spełnie.
Powiedziałem, ze jej w takim razie pomoge i zacząłem ja pakować w worki, pojechała spać do koleżanki. P------e takie cyrki, wole być sam. Jeszcze mi z tekstem wylatuje, że mam ja w dupie i się nie staram.
W---w niesamowity
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Gonzi:
Jak kupowałem pieska, to odebrałem go od jakieś kobity co jechała ze swoimi na zawody. Bliżej było niż jechać do "domu rodzinnego". I tak pogadamy na fb co tam u psiaka, jakieś jej zdjęcia itp.
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: Hahahaha jak już musisz tu pisać o prywatnych sprawach to chociaż pisz prawdę. Powiedziałam, że masz znaleźć normalną prace i poprosiłam żebyś posprzątał mieszkanie, skoro i tak cały dzień siedzisz przed kompem (ja pracuje). Ale po co ludzie mają "coś wiedzieć". O i widzę, że awansowałam, we wcześniejszym wpisie jestem "współlokatorką", co też mi się za bardzo nie spodobało. Chce tylko żebyś zaczął traktować swoje życie i mnie na
  • Odpowiedz
  • 0
@rozowaKBR:
Brawo ogarnęłas rejestracje na wykop.
Tak zapomniałem o "normalnej" pracy bo na eventach PATRZE SIĘ NA LADNIEJSZE D--Y i mam tam nie pracować xD Idź sobie ściągnij jeszcze jedna ścieżkę m-------u czy co tam bierzesz zamiast mnie stalkowac.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz