Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +259
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Czyli za dobę się płaci 75 zł i nie martwię się ani paliwem ani niczym bo mogę w sumie oddać auto z pustym bakiem ewentualnie zajechać na Orlen, zatankować paliwa ile wlezie i fakturę wysłać im mailem żeby mi oddali kasę ( ͡€ ͜ʖ ͡€) Przecież to jest lepsze niż prywatny samochód, bo prywatnym więcej wyjdzie xD
Wypożyczalnie powinny ich nienawidzić ( ͡° ͜ʖ ͡°) I po co kupować auto jak można wynajmować #traficar #samochody #motoryzacja
@Dawisek: miałem piękną wizję jeżdżenia na Uberze traficarem za 75 zł/doba i nie martwienie się za paliwo xD Już sobie rozpisywałem tabelki w excelu xD
@Lapidarny: [taksówkarze go nienawidzą]
Ja jak kupowałem furę, która pali z 14L/100 diesla to zapytali się mnie:
Jesteś głupi czy rozrzutny?
Ja odpowiedziałem:
nie no, ja auto muszę mieć bo pracuję autem między innymi + jeżdżę po PL
to aż taki burżuj nie jestem zeby sie wozic traficarem xd