Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Jadę do Polski, więc wynajmuję samochód żeby nie jechać pociągiem, zresztą czas nieco goni, więc nie mam wyjścia.
Chciałem coś pokroju C-Klasy lub BMW serii 3, ale akurat wszystko rozdali i miałem dostać Tiguana. Nie lubię Suvów i Crossoverów, więc spytałem czy ma coś mniejszego. Do wyboru dostałem BMW 120i lub Golfa GTI. Wybór był oczywisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

240 kucy, 7 biegowy DSG za cenę 198 Euro na 4 dni.
Polecam wypożyczalnię Sixt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#volkswagen #sixt #wypozyczalniasamochodow #niemcy
C.....e - Jadę do Polski, więc wynajmuję samochód żeby nie jechać pociągiem, zresztą ...

źródło: comment_znCyeYobWSlDcJoMNzXDmpslnUtcFnss.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@giocarte: Tak. Ubezpieczenie Vollcasco i 2000 km limitu. Zawsze otwarcie mówię, że jadę do Polski i nie robią mi problemu. Od pewnej klasy samochodów nie jest to możliwe.

@Funs: Mnie wyszło więcej z powodu redukcji ew. Kosztów, jak zarysowania i stłuczka do zera i zwiększony limit kilometrów do 2000
  • Odpowiedz
Zawsze biorą kaucję, nawet przy pełnym ubezpieczeniu

@Cock_Inside: no właśnie nie. Większość wypożyczalni nawet nie wymaga karty kredytowej jak weźmiesz u nich pełne ubezpieczenie. No ale cena zazwyczaj też jest wyższa od Twojej więc myślę że to jest taki układ coś za coś. Mimo wszystko wolałbym Twoją opcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz