Aktywne Wpisy
Rurururkowiec +50
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
jmuhha +60
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Chciałem coś pokroju C-Klasy lub BMW serii 3, ale akurat wszystko rozdali i miałem dostać Tiguana. Nie lubię Suvów i Crossoverów, więc spytałem czy ma coś mniejszego. Do wyboru dostałem BMW 120i lub Golfa GTI. Wybór był oczywisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
240 kucy, 7 biegowy DSG za cenę 198 Euro na 4 dni.
Polecam wypożyczalnię Sixt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#volkswagen #sixt #wypozyczalniasamochodow #niemcy
W tym 198 zawarta jest juz oplata za przekroczenie granicy?
Jedyny minus to limit km stosunkowo mały
@Funs: Mnie wyszło więcej z powodu redukcji ew. Kosztów, jak zarysowania i stłuczka do zera i zwiększony limit kilometrów do 2000
@Cock_Inside: pełne ubepzieczenie, bez kaucji, Golf GTI na 4 dni to zajebista promka :)
nie wiedziałem, że taki sztosy są w zwykłych wypożyczalniach
Widziałem, że niektórzy dostawali nawet BMW M135i ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cock_Inside: no właśnie nie. Większość wypożyczalni nawet nie wymaga karty kredytowej jak weźmiesz u nich pełne ubezpieczenie. No ale cena zazwyczaj też jest wyższa od Twojej więc myślę że to jest taki układ coś za coś. Mimo wszystko wolałbym Twoją opcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cock_Inside: jeśli rzadko wypożyczasz to raczej nie jest Ci potrzebna