Wpis z mikrobloga

gdzie poza akademikami można przemieszkać w Rzeszowie przez 1,5 miesiąca nie wydając przy tym fortuny?

3 osoby już mi naściemniały, że ok, tylko się spotkać i spisać umowę, żeby po jakimś czasie smsem napisać "no jednak nie, elo" (wszystkim już brakuje odwagi, żeby zadzwonić) -- jestem coraz bardziej pod ścianą przez takich ludzi, bo niby się umawiamy, ja przestaję szukać - a oni mnie wystawiają

może jakiś Mireczek ma mieszkanie i akurat stoi wolne?

potrzebne od soboty 20 lipca do końca sierpnia, rejon nie ma znaczenia, cena - najlepiej do 2000 za wszystko, ale wiele wybrzydzać nie mogę

#rzeszow #wynajem #mieszkanie
dzek - gdzie poza akademikami można przemieszkać w Rzeszowie przez 1,5 miesiąca nie w...

źródło: comment_UzZOdhK2Kh8GOUy1lDSCun684mQ0YBpS.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dzek: @Dusha: w awaryjnej sytuacji zdążyło mi się mieszkać przez 2 tygodnie w hotelu pracowniczym - miałem cały pokój dla siebie bo akurat nie było ruchu, ale ogólnie to chyba eko trafić na dobry standard / dobrze utrzymane pokoje i jak ci kogoś dokwateruja to ciężko o prywatność.
Ogólne jako ostatnia deska ratunku może być, ale może się uda z jakimś mieszkaniem...
  • Odpowiedz
@dzek: czemu nie chcesz w akademiku? jeszcze pare lat temu mieszkałem tam na wakacjach i płaciłem za wszystko (prąd, woda, gaz, internet) około 300 zeta i mieszkałem sam bo akademik był prawie pusty
  • Odpowiedz
@Piottix: obdzwoniłem już z 40 :) nikt tak nie chce, nawet jak widać, że mieszkania aktualnie im stoją puste (bo są z wpisami 'wolne od 1 lipca')
  • Odpowiedz
@dzek:

obdzwoniłem już z 40 :)

jak zaczynasz "na półtora miesiąca" to się nie dziwię... upewniasz się że umowa z miesięcznym okresem wypowiedzenia, podpisujesz (na rok, na dwa, na zawsze - nieważne) i 31 lipca wypowiadasz (no k---a nie wyszło, widzi pan tak mi się podobało, ale prace straciłem, kobieta uciekła, wygrałem w totka i w---------m na malediwy)...
  • Odpowiedz