Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
3 osoby już mi naściemniały, że ok, tylko się spotkać i spisać umowę, żeby po jakimś czasie smsem napisać "no jednak nie, elo" (wszystkim już brakuje odwagi, żeby zadzwonić) -- jestem coraz bardziej pod ścianą przez takich ludzi, bo niby się umawiamy, ja przestaję szukać - a oni mnie wystawiają
może jakiś Mireczek ma mieszkanie i akurat stoi wolne?
potrzebne od soboty 20 lipca do końca sierpnia, rejon nie ma znaczenia, cena - najlepiej do 2000 za wszystko, ale wiele wybrzydzać nie mogę
#rzeszow #wynajem #mieszkanie
Komentarz usunięty przez autora
Ogólne jako ostatnia deska ratunku może być, ale może się uda z jakimś mieszkaniem...
wiec od 20 lipiec do 31 sierpien wychodzi niby niecale 2k https://www.nocowanie.pl/noclegi/rzeszow/hotele/124125/#jtt
@dzek: pełno mieszkań ludzie wynajmują na taki okres bo studenci się wyprowadzają na wakacje
jak zaczynasz "na półtora miesiąca" to się nie dziwię... upewniasz się że umowa z miesięcznym okresem wypowiedzenia, podpisujesz (na rok, na dwa, na zawsze - nieważne) i 31 lipca wypowiadasz (no k---a nie wyszło, widzi pan tak mi się podobało, ale prace straciłem, kobieta uciekła, wygrałem w totka i w---------m na malediwy)...
Komentarz usunięty przez moderatora