Wpis z mikrobloga

#minecraft
Gram survival na super płaskim, ogarnąłem sadzonki ze skrzynek, generator kobla zrobiłem z kowala i z farmy, otoczyłem wioskę płotem, niektóre domy rozbudowałem lub połączyłem (nie mam szkła więc używam bloków szlamu). Teraz będę szukał innej wioski żeby zebrać obsydian na portal
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kuba414414: w sumie nic widowiskowego ani epickiego nie ma ale jutro mogę wrzucić. ja mieszkam w domu tym takim dużym w kształcie litery L (dobudowałem mu wieżyczkę z flankami na środku) połączonym z biblioteką i z dużym prostokątnym. obok mam ratusz połączony mostkiem z dachem kowala po drugiej stronie drogi. te domki i farmy które ciężko mi było ogrodzić zniszczyłem tak żeby wyglądały na opuszczone (wybite okna, brak drzwi, pola
  • Odpowiedz
  • 3
@kuba414414: chciałem to zrobić na hardcorze ale za trudno xD a miałem żelazny miecz ze skrzyni xD teraz mam za to diaksową zbroję na konia, jak będę szukał innej wioski to użyję (a w drodze będę budował sobie schrony z dirta na noc)

ogólnie lubię sobie robić wyzwania, kiedyś grałem bez wychodzenia na powierzchnię ziemi (ale chyba ze skrzynią bonusową), żywiłem się mięsem zombiaków i dorwałem jedną sadzonkę to jej
  • Odpowiedz