Wpis z mikrobloga

@patrzpan: ja już chyba jestem za stara by to zrozumieć. Czytałam komentarze, bo myślałam, że znajdą się tu jakieś konstruktywne komentarze. Np, że łatwiej o prace na reprezentatywnym stanowisku czy coś takiego, a tu tylko kto ma łatwiej o ruchanie xD

Co do wycieczki to nie myśl tak, napewno się uda :) jak Ci zależy to się nie poddawaj. chyba, że z jej strony jest kompletny brak zainteresowania, wtedy to faktycznie
@patrzpan: może wizyta u terapeuty byłaby Ci w stanie pomóc odnaleźć sens w życiu. Na bank jeszcze Cię w życiu spotkają takie rzeczy co się nie spodziewałbyś nigdy.
@Doomino: Byłem u psychiatry i dostałem leki: nic nie działa. Wiesz co jest zabawne? To co piszą na tych tagach z różowymi jest 100% prawdą. Jeszcze nie spotkałem takiej która wolałaby spokojnego gościa: lepszy najgorszy #!$%@? który gwarantuje emocje
@patrzpan: 100% prawda czyli nie masz żadnego znajomego, który byłby w udanym związku i nie był #!$%@?? Jeżeli szukasz rówieśniczki to wartościowe przypadki są już w większości zajęte.
@Doomino: Jakiś tam po studiach miałem. Jak z 10 lat temu miałem konto na :"sympatia" to na palcach jednej ręki mogłem policzyć samotne matki a teraz ich ilości idą w setki jeśli nie tysiące. Cały Świat zwariował
@patrzpan: Normalne kobiety nie mają kont na takich portalach no i ciężko, żeby były bez dzieci w wieku 30+, bo kobiety mają ograniczony czas w tej kwestii. Jak skreślasz kobiety z dzieckiem i pewnie jeszcze liczysz na dziewicę, a szukasz na takich portalach to faktycznie szanse masz bliskie zeru na znalezienie miłości.