Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki i Mirabelki :)

Na dobry początek tygodnia przygotowaliśmy dla Was małe #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do zgarnięcia jest nasze najnowsze urządzenie - Yanosik XS!

Zwycięzca zostanie wyłoniony przy pomocy #mirkorandom spośród wszystkich plusujących ten wpis.

Wyniki ogłosimy w środę 17.07.2019 około godziny 14:00.

Więcej informacji o najmłodszym Yanosiku znajdziecie tutaj: Yanosik XS

#motoryzacja #yanosik #konkurs
Yanosikpl - Drogie Mirki i Mirabelki :)

Na dobry początek tygodnia przygotowaliśmy...

źródło: comment_IVz3NqUztG3F0xezPbjSAv6mqH0C4wEt.jpg

Pobierz
  • 151
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zaplusowalem chyba z chciwości ( ͡º ͜ʖ͡º) w życiu nie zapłaciłbym za to 299zl, nie mówiąc już o abonamencie. Jeżeli Google Maps usprawni zgłoszenia to Yanosik popłynie... Sam korzystam z Yanosika na smartfonie, ze względu na liczbę korzystających z niej użytkowników co przekłada się na liczbę zgłoszeń. Nawigacja sama w sobie to porażka. Czas pokaże, jednak wydaje mi się, że Google ograbi Yanosika (jak na ironię nazwy
  • Odpowiedz
@Yanosikpl

Powiem wam szczerze, że raz mnie pokusiło nie posłuchać waszych map. Skończyło się na staniu w korku przez ponad godzinę. Mimo, że puszcza po jakiś wioskach momentami to człowiek szybciej jest na miejscu.
  • Odpowiedz
@Yanosikpl: Myślę Panowie, że ta aplikacja za parę lat w końcu jebnie albo Was wykupi google, tak jak to zrobili z Wazem. Moglibyście mi napisać co jest takiego w tej apce lepszego niż w mapach od Google? Odkąd wprowadzili możliwość dodawania wypadków, różnych punktów i fotoradary to ten cały Yanosik jest g---o warty. Jeszcze jakieś z-----e urządzenie, pewnie z tymi samymi przyciskami co na ekranie aplikacji.

I jeszcze dodatkowy link
  • Odpowiedz