@MikiPL @AdamES Android Auto to zamknięty system, na którym rękę trzyma Google. Z chęcią przygotujemy wersję i udostępnimy ją użytkownikom :) ...jak tylko G. na to pozwoli
@AndrzejCieWidzi: co Wy taki niskie oceny macie? Swoją droga @Yanosikpl , na jakiej podstawie on ocenia? Jeżdżę szybko i dynamicznie i taka wysoka ocena? Chodzi o to ze oszczędzam hamulce czesto przelatuje przez ronda itp nawet 2x szybciej od jakiś typowo "zamulonych" użytkowników?
Zaplusowalem chyba z chciwości ( ͡º͜ʖ͡º) w życiu nie zapłaciłbym za to 299zl, nie mówiąc już o abonamencie. Jeżeli Google Maps usprawni zgłoszenia to Yanosik popłynie... Sam korzystam z Yanosika na smartfonie, ze względu na liczbę korzystających z niej użytkowników co przekłada się na liczbę zgłoszeń. Nawigacja sama w sobie to porażka. Czas pokaże, jednak wydaje mi się, że Google ograbi Yanosika (jak na ironię nazwy
Powiem wam szczerze, że raz mnie pokusiło nie posłuchać waszych map. Skończyło się na staniu w korku przez ponad godzinę. Mimo, że puszcza po jakiś wioskach momentami to człowiek szybciej jest na miejscu.
@Yanosikpl: Myślę Panowie, że ta aplikacja za parę lat w końcu jebnie albo Was wykupi google, tak jak to zrobili z Wazem. Moglibyście mi napisać co jest takiego w tej apce lepszego niż w mapach od Google? Odkąd wprowadzili możliwość dodawania wypadków, różnych punktów i fotoradary to ten cały Yanosik jest g---o warty. Jeszcze jakieś z-----e urządzenie, pewnie z tymi samymi przyciskami co na ekranie aplikacji.
Na dobry początek tygodnia przygotowaliśmy dla Was małe #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia jest nasze najnowsze urządzenie - Yanosik XS!
Zwycięzca zostanie wyłoniony przy pomocy #mirkorandom spośród wszystkich plusujących ten wpis.
Wyniki ogłosimy w środę 17.07.2019 około godziny 14:00.
Więcej informacji o najmłodszym Yanosiku znajdziecie tutaj: Yanosik XS
#motoryzacja #yanosik #konkurs
Swoją droga @Yanosikpl , na jakiej podstawie on ocenia? Jeżdżę szybko i dynamicznie i taka wysoka ocena? Chodzi o to ze oszczędzam hamulce czesto przelatuje przez ronda itp nawet 2x szybciej od jakiś typowo "zamulonych" użytkowników?
Powiem wam szczerze, że raz mnie pokusiło nie posłuchać waszych map. Skończyło się na staniu w korku przez ponad godzinę. Mimo, że puszcza po jakiś wioskach momentami to człowiek szybciej jest na miejscu.
I jeszcze dodatkowy link