Aktywne Wpisy

Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?

xer2--her +3
Kończy się pewien etap w Polsce, może nie w tych wyborach, ale w następnych już tak. To już są ostatnie podrygi Popisu. Nie znam nikogo młodego kto by na nich głosował. W moim otoczeniu i w pracy (ludzie młodzi) tylko lewica, albo konfa.
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory

Poza tym to już mnie ta robota strasznie #!$%@?, dostaję przez nią deprechy, stoję w miejscu. Myślę ,że powinienem zapisać się na jakiś kurs, do jakiejś szkoły zaocznej, ale później mi mózg mówi, że to będzie mi kolidować z pracą BO PRACA WAŻNIEJSZA OD SAMOROZWOJU CO NIE. Muszę tą pracę w końcu rzucić w cholerę, tylko taki mam problem, że mieszkam z rodzicami i nie wiem jak oni zareagują na to,że chcę iść na jakiś czas na bezrobocie, chociaż pieniędzy mam trochę zaoszczędzonych, może by tak tego źle nie przyjęli. Tylko jaką pracę sobie szukać, żeby nie wylądować znowu w tym samym gównie?
#przegryw #pracbaza #gownowpis #zalesie