Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Chcialem poszukac pracy w social media/seo ale niestety mam brak doswiadczenia wiec firmy zlewaja moje cv, a na staże masa chetnych wiec tym bardziej ciezko sie przebic :(
Znacie moze jakies kursy, certyfikaty, ktore mozna i warto zrobic zebh podbic swoje kwalifikacje?
Wrzuć w topa 5-10 stronek na średnie frazy. Porób audyty stron i pokazuj swoje realizacje.
Jak Ci brakuje doświadczenia to tłucz doświadczenie robiąc SEO znajomym lub swojej stronce hobbystycznej.
Mogę Tobie polecić taki scenariusz jeśli chcesz w tej branży znaleźć pracę.
Zrób ze 2-3 stronki. Mogą być fikcyjne. Jakaś ogólna, inna z lokalizacją (np. hydraulik gdańsk) itp.
I
@gustav dzieki ziomeczko za jasne info. Czas sie ogarnac i wziac do roboty ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Jak siedzicie w branzy i znacie kogos z #krakow kto szuka na praktyki, nawet bezplatne to dajcie znac ( ͡º ͜ʖ͡º)
To jest takie hop siup ;) Jeśli znasz choćby podstawy seo no to zakładam, że potrafisz wygenerować ruch na stronie. Skoro będziesz umial to robić na stronie klientów swojego pracodawcy to w czym problem ze swoimi?
W czym potrzebuijesz doświadczenia. Content+linki to cały przepis.