Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: nie da się łączyć mocy zintegrowanych kart graficznych, ale do pandy podepniesz zewnętrzną karte graficzną i jak widać da radę grać w 4k. Jak dla mnie przerost formy i lepiej by było użyć rtx 1650/1660
@mati1990: Ziomie, bo widzę, że wyskoczyłeś gdzieś po za temat. Przeczytaj co op napisał.

A twoje rozwiązanie jest bez sensu bo nie jest ani tanie, ani wygodne, ani nie spełnia założeń, ani nawet nie jest dostępne.

Twoja opcja wyjdzie jakoś 1,5-2,5 razy drożej niż kupno pc o tej samej mocy.
@Kryspin013: pomyliłem wersje 4 gb/64 są dostępne w polsce za 700zł, fakt 8/64 na razie za drogie i tylko za granicą dostępne. czemu nie wygodne? z pleksy wyciąć obudowę, nie spełnia założeń? op chciał pograć. za 1000 możesz wyrwać udo bolt na ryzenie i 32 gb ramu. już nie trzeba się skazywać na wielkie pudło lub grać na niewygodnym padzie.
mati1990 - @Kryspin013: pomyliłem wersje 4 gb/64 są dostępne w polsce za 700zł, fakt ...
@mati1990: bo te twoje płytki mają moc 8 letnich procesorów a za połowę tej ceny wyrwałbyś jakąś płytę na mini itx z socketem na o wiele mocniejszy procek. Podliczając wszystko wydasz z ~2K na komputer o mocy 6-8 letniego sprzętu z brakiem rozbudowy a jedyne co będzie robić robotę to karta graficzna.

A a twoja lattepanda za 700 zł nie ma PCI, więc znowu pudło.

PS pokaż mi te udo boolt