Wpis z mikrobloga

Ej jak to jest z #gry i ich cenami. Chciałem sobie pograć w Dishonored 2, patrzę na steam, k---a 180zł. Wygooglowałem i np na jakimś redgame.pl klucz steam 40zł i na innych też. I przy takiej różnicy powątpiewam w legitność takich kluczy. Jak to działa i gdzie najlepiej kupować klucze #steam? I skąd takie różnice na tę samą platformę?

#pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lalkarz: z jednej strony można powątpiewać w legitność, z drugiej strony prócz kilku niewielkich afer nikt nigdy dowodów na tę nielegitność nie pokazał i wiara w to, że wszystkie te klucze pochodzą z kradzionych kart czy innych przekrętów i nikt od lat z tym nic nie robi też jest śmieszna.
  • Odpowiedz
z drugiej strony prócz kilku niewielkich afer nikt nigdy dowodów na tę nielegitność nie pokazał i wiara w to, że wszystkie te klucze pochodzą z kradzionych kart czy innych przekrętów i nikt od lat z tym nic nie robi też jest śmieszna.

@BrakPomysluNaNick: Eee popatrz komentarze sprzedawcow z g2a i ilu z nich ma negatywy za cofniete klucze. Nie sa to wielkie afery bo sprawe sie po prostu zglasza i
  • Odpowiedz
@Szef_Wypoku: @lalkarz: Połowę gier mam z cdkeys i jakoś nie ma problemu. Czasem na Steam też jest tanio trzeba trafić na okazję. Duża część gier poza promocjami trzyma normalną cenę nawet po paru latach a na stronach z keyami stare gry zwykle są za grosze bo się chcą pozbyć kluczy
  • Odpowiedz