Aktywne Wpisy
![Quear](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Quear_l2GPw88D3f,q60.jpg)
Quear +3
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
![Quear - smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/ec04c0159e9ddcbd580117627a8d0866e85db3455129161073c1e2d1d5d05086,w150.jpg?author=Quear&auth=8a2f0ea2d144a3e2d21aa147e6e6b242)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Borsukii +10
#neuropa #przemyslenia #polska
źródło: comment_eDo4UzKErvmtNzvYNZIvzUQwYhuOQ5M6.jpg
Pobierz@Wanzey: No...dlaczego?
źródło: comment_3PlwPZuqmdrbd2WzSOWcuY4Btn3YfNIm.jpg
Pobierz* W Nowej Hucie, słoiku
* 50 dych = 50 * 10 = 500
Co ma Ukraińska para czy muzułmańska rodzina albo pakistanczyk czy m----n do mieszanych rasowo związków? To już chyba OP i jego chore urojenia wiedzą ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
wykopki spierdoIinki tez pewnie sobie roja w glowie, ze kiedys jak juz zarobia te 15k to kupia sobie chinke czikurinke albo chociaz jakas uboga loszka z Ukrainy za nich wyjdzie ale taki hooy, one maja swoich zaradnych Matich albo wybieraja normalnych chlopakow z Polski bo nie sa takimi mentalnymi
źródło: comment_BztcTHiZSDHqqXiazqbPT8j92wdHjnSO.jpg
PobierzChłopie, jak chciałeś polemizować z jakimś wpisem z gorących, to może zalinkuj/zacytuj, żeby człowiek miał się w ogóle do czego odnosić.
I właściwie nie ma to nic wspólnego z Krakowem czy NH, co by uzasadniało użycie tych tagów
@Naturmensch: Z mojego doświadczenia wiem, że z ukrainkami lepiej mi się gada, ja ze swoją zanim zostaliśmy parą gadałem na początku jak z ziomkiem i czasem takie rzeczy, który polce nie powiesz, bo strzeli focha, a ona miała
Komentarz usunięty przez autora
@Wanzey: Zapewnie większość spuściłaby głowę i uciekła, bo nauka angielskiego wśród nacjonlo zatrzymała się na etapie gimnazjum.