Wpis z mikrobloga

Wyjechałem z kraju, zmieniłem środowisko i w końcu zaczynam się jakoś ogarniać. W Polsce czułem się źle i samotnie, chociaż nie jestem żadnym przegrywem czy zjebem. Wszystko zaczyna się super układać. Polecam każdemu rozważającemu spróbować. W Holandii jest dużo pracy dla Polaków.
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xVolR: uwielbiam Holandię! Sam mieszkałem w Norwegii przez kilka lat i ogólnie polecam takie doświadczenie, a w Holandii czuję się naprawdę super, mieszka tam moja mama więc jestem stałym bywalcem i za kilka lat coś czuję, że zawitam tam z moją drugą połową na stałe, oczywiście kilka miast dalej od mamusi ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Powodzenia!
  • Odpowiedz
@tomasz-pecha: Jak chcesz to możesz i na zmywaku. Ciężko zliczyć wszystkie agencje w Holandii. Trzeba szukać, dopóki nie znajdzie się czegoś konkretnego lub mieć jakieś dobre kontakty. Ja miałem akurat to drugie, ale w ciągu jednego czy dwóch dni jest się w stanie zmienić agencję i rozpocząć pracę gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Paula_pi: to dobry pomysł! Ja chciałbym, w przyszłości, pomieszkać choć przez trochę w różnych europejskich miastach. Póki co tutaj jest dobrze. Choć do szczęścia potrzebuje jeszcze mieszkania innego niż agencyjne. Pokój czy studio czy cokolwiek lepszego.
  • Odpowiedz